Драма с деца в Асеновград

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
FordsPride
потребител
потребител
Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с
Status: Извън линия

Драма с деца в Асеновград

Мнение от FordsPride » 29 май 2009, 12:27

Колеги , в каква помия живеем ?!

http://bgpetition.com/drama-s-dvete-dec ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; <-> http://vbox7.com/play:92b999a6" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Re: Драма с деца в Асеновград

Мнение от HACKO » 29 май 2009, 13:02

Много ме е яд, снощи три пъти гледах репортажа. За съжаление като има решение на съда трябва да се спазва, а пък Полския съд е пределно ясно че ще отсъди в полза на майката. Добре че колегите не си гледаха много съвестно работата ( по разбираеми причини-и те са хора), та оставиха бащата да нанесе няколко крошета на майката и на съучастничката и.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
FordsPride
потребител
потребител

Мнение от FordsPride » 29 май 2009, 13:07

Колега, за униформените ли говориш ?!
Ако да , какви хора са , дете да крещи "Помощ" пред 5 дебели типове в униформи , които уж трябва да те закрилят и да се грижат за правата ти ?! Нямам думи за цялата държава , полиция и всичко *banned*
Изображение

Потребителски аватар
pantata
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07

Мнение от pantata » 29 май 2009, 13:19

FordsPride написа:Колега, за униформените ли говориш ?!
Ако да , какви хора са , дете да крещи "Помощ" пред 5 дебели типове в униформи , които уж трябва да те закрилят и да се грижат за правата ти ?! Нямам думи за цялата държава , полиция и всичко *banned*
Плаща им се да са безпристрастни и да следят за изпълнение на съдебни заповеди.. ако тръгнат те да решават кое е правилно и кое не в такива ситуации тогава ще настане мазалото
Изображение

Потребителски аватар
michony
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp.

Мнение от michony » 29 май 2009, 14:18

Това беше изключително брутално, не можах да заспя снощи, направо се психирах. Аз ако бях на мястото на бащата, сигурно щеше да е мазало всичко, ако ще и да ме убият. Имам си също две дечица и не мога да си представя, някой да се опита да ми ги вземе. Колкото до "майката", е.ах и мамата, как може да причиняваш такъв стрес на децата си и продължаваш да твърдиш, че си майка. Нечовешко е, па камоли майчинско. Идваше ми да вляза в телевизора и да я пратя при сатаната, да се опържи.
Не знам как никой от страна на Българската "държава" не се опитва дори да реагира и разреши проблема. Скандално е да останеш безучастен в такъв момент и после искайте да гласуваме за вас г-да смотаняци. Всички в парламента, сини, червени, зелени, жълти и каквито още там има, трябва да отидат на съд.

Офф. Онзи ден, по новините обявиха за прекратяване на делото с/у Ал. Томов и още не знам кой, защото са се кандидатирали за депутати и щели да имат имунитет. Това е върха на безобразието.

П.П. Извинявам се за отклонението от темата, ама просто не съм на себеси вече.
Изображение

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V

Мнение от Bijutera » 29 май 2009, 14:51

Аз го гледах вчера на обяд...ужас,къде е гледал и бащата да се жени за полякиня....все пак трябва колкото се може повече хора да подпишат петицията :!: :!:

noface
потребител
потребител
Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
Модел на автомобила: Sierra
Контакти:

Мнение от noface » 29 май 2009, 15:05

Това е толкова гадно,че си мисля дали пък някой извратен сценарист не го е измислил,но после се сещам къде живея мамка му и разбирам че е истина.
В случая се разбира че посолството на въпросната "майка" се грижи за гражданите си,друг е въпроса ние кво мислим.Не е тайна наще посолства как нищо не правят за българи извън Бг.И тази нетайна се знае от всички държави, и всеки ни клати както си иска,навежадаме се стискаме си палците и плащаме данъци.Спирам че усещам неустоим порив да обзведа някой хора с братче или сестричка.
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти :P

Потребителски аватар
georgiyog
потребител
потребител
Регистриран: 16 май 2008, 23:08
Модел на автомобила: ford fiesta 1.25 16v
Контакти:

Мнение от georgiyog » 29 май 2009, 15:09

съдът сигурно ще отсъди за пияната полякиня ужас!

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 29 май 2009, 15:33

И аз съм потресен ,снощи не можах да гледам новини ,днес разглеждам ве бокса и направо вдигнах кръвно.

Пълен Абсурдистан е нашата държава.Как някой си полски съд ще даде постановление да вземат български деца и нашия апелативен съд ще издаде заповед за отвеждане на децата.Това е абсурдно.Нямам думи просто.

Управляващи и всички гъзолизци, как не можаха да застанат зад българското и да се възпротивят на шибания полски съд.Ако децата бяха в плоша ок,но да дойдат с дипломатически автомобил в българия и да отведат български граждани насила,подпомагани от органите на реда в шибаната ни държава...това не мога да го проумея.
Започвам да се замислям какво правя аз тук,какво ще правя завбъдеще и дали наистина това нещо се случва днес .Нормална държава ли сме или проблема е в нашия телевизор.

Очаквах да разбият дипломатическия автомобил,да му нарежат гумите и да не му позволят да тръгне.
Каквото и да говорим единствено можем да изкажем съболезнования на бащата.
Петицията няма да върне децата в българия.

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 29 май 2009, 15:48

Няма да коментирам решението на съда. Дори това решение да е справедливо, дори да има съдия изпълнител и полицаи, на практика това си бе чисто отвличане.
Изпълнението на такива съдебни решения задължително трябва да става в присъствието на детски психолог и служител от "Защита правата на детето" и в никакъв случай на улицата. За мен, това което видях не се различава с нищо от отвличането на г-н Киров например.
Видянато потвърждава само едно. Тази майка не става за майка. Да си припомним решението на Соломон (мисля беше) как е решил спора. Заповядал да разрежат детето на две и всяка от двете жени, претендиращи да са майки, да вземе половината. Тогава истинската майка се отказала от детето си, само да го оставят живо. Така царя разбрал коя е истинската майка.

Потребителски аватар
_bioHAZArd_
потребител
потребител
Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
Контакти:

Мнение от _bioHAZArd_ » 29 май 2009, 16:39

Първо колеги не знаем точно каква е драмата между двамата родители. Второ полицаите следват решението на съда, както спомена Наско. Това че не беше морално правилно, това което се случи - не е. Не ме съдете, че съм безпристрастен мен също ме боли, за децата.

Мога само да си мисля, че е от страна на службите замесени в това нещо, е трябвало да има повече предварително разследване на проблема, разговори с двамата родители, а не сляпо да се следват заповедите на съда. Да не забравяме, че в момента се гледат правата на майката, а никой не помисли за децата.

П.С. - Назначена е проверка по случая от парламента.
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!

Потребителски аватар
FordsPride
потребител
потребител

Мнение от FordsPride » 29 май 2009, 16:40

Колега pantata момиченцето с последни сили се държи за вратата и вика помощ ?! Не да им плащат ако ще пистолет да имат в гъза набит , трябва да реагират ! :evil:

Слушам по телевизията полицай от Ямбол спасил няколко човека като ги избутал от автобуса и той ударил него , само такива хора ме карат все още да вярвам на властите ! *banned*
Изображение

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 29 май 2009, 17:24

FordsPride написа:Колега, за униформените ли говориш ?!
Точно така, полицаите изпълняват разпореждане на съда а именно да охраняват майката и съдия изпълнителя от посегателство над тях от бащата или роднините на децата, които ще вземат. Сега срещу тях може да постъпи жалба и да бъдат наказани, затова че не са си свършили работата и са допуснали физическа разправа от страна на бащата. Правилата изискват при създадената ситуация, предвид агресивното държание на бащата той да бъде окован със белезници и задържан във полицейския автомобил или РПУ. Не е честно, но така е по целия свят, работата на полицая е да пази държавата, законите и и да изпълнява разпорежданията на правораздавателните органи (затова и хората не ни харесват).
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
FordsPride
потребител
потребител

Мнение от FordsPride » 29 май 2009, 17:48

Колега , НАСКО , а момиченцето предмет ли е ?!
Изображение

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 29 май 2009, 17:53

Трагедия,

за пореден път се доказва, че държавата Булгаристан съществува и има съвсем сходни граници с тази на България. Дребните разлики са единствено в съзнанието на малкото хора в тази забравена от Бога държава е, че да живееш свободно означава и да не пречиш на другите около теб.

В Българистан полицията става само за 3 неща: да взима рушвети, да си величае служителите без нужда и да е параван за едрата престъпност.

Преди няколо седмици майка ми е викала през нощтта полиция, защото е чула да разбиват таваните. По обясними причини не се е качила сама (и слава Богу). Полицията естествено с досада е откликнала на обаждането след 3 часа!!! (и говорим за центъра на Плевен - на 5 мин. пеша от РПУ-то)!!! Булгаристан...

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 29 май 2009, 18:13

С риск да си навлека гнева на някой от Вас ще кажа че тук чухме само гледната точка на бащата и неговите роднини.
Представете си друга ситуация българка женена за арабин в България и той решава да си иде завинаги в неговото емирство и взима децата. Там те са при него и той цяла година не дава да се чуват с майка си и ги настройва против нея. Как трябва да се постъпи тогава ???? Дали според арабина и неговите роднини майката няма да е долна пачавра и дали децата като я видят няма да пицят и да и викат махай се.

Потребителски аватар
FordsPride
потребител
потребител

Мнение от FordsPride » 29 май 2009, 18:19

Колега , не ми трябва гледната точка нито на майката нито на бащата , ти чули децата как плачеха ?! Нима вярваш , че каквото и да им е говорил бащата за полякинята , те ще плачат толкова искрено ?!
Изображение

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител
Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170

Мнение от essex » 29 май 2009, 18:47

леле тея полицай ако така ми направят на мен ще ги осмъртя от бой, не говоря празни приказки честно :evil:
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.

Потребителски аватар
michony
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp.

Мнение от michony » 29 май 2009, 18:50

petkoff_pl написа:Представете си друга ситуация българка женена за арабин в България и той решава да си иде завинаги в неговото емирство и взима децата. Там те са при него и той цяла година не дава да се чуват с майка си и ги настройва против нея. Как трябва да се постъпи тогава ???? Дали според арабина и неговите роднини майката няма да е долна пачавра и дали децата като я видят няма да пицят и да и викат махай се.
Добре и така да е, глух и сляп трябва да си, че да не усетиш страданието на децата от НАСИЛСТВЕНАТА раздяла с баща им. Момиченцето го натикаха в колата докато викаше: ПОМОООООЩ :cry: Това беше нечовешко, равносилно единствено на отрядите на Хитлер, когато са отвеждали евреите към концлагерите.
Изображение

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител
Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170

Мнение от essex » 29 май 2009, 18:52

може ли такова нещооо бе хора тея полицаи що им съдестват кво става в тая пуста държава бе ма*ка му ... *00200* *00200* *00200* *00200* *00200* *00200* *00200* *00200* *00200*
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”