Драма с деца в Асеновград
- FordsPride
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с
- Status: Извън линия
Драма с деца в Асеновград
Колеги , в каква помия живеем ?!
http://bgpetition.com/drama-s-dvete-dec ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; <-> http://vbox7.com/play:92b999a6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bgpetition.com/drama-s-dvete-dec ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; <-> http://vbox7.com/play:92b999a6" onclick="window.open(this.href);return false;
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Драма с деца в Асеновград
Много ме е яд, снощи три пъти гледах репортажа. За съжаление като има решение на съда трябва да се спазва, а пък Полския съд е пределно ясно че ще отсъди в полза на майката. Добре че колегите не си гледаха много съвестно работата ( по разбираеми причини-и те са хора), та оставиха бащата да нанесе няколко крошета на майката и на съучастничката и.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- FordsPride
- потребител
Колега, за униформените ли говориш ?!
Ако да , какви хора са , дете да крещи "Помощ" пред 5 дебели типове в униформи , които уж трябва да те закрилят и да се грижат за правата ти ?! Нямам думи за цялата държава , полиция и всичко
Ако да , какви хора са , дете да крещи "Помощ" пред 5 дебели типове в униформи , които уж трябва да те закрилят и да се грижат за правата ти ?! Нямам думи за цялата държава , полиция и всичко

- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Плаща им се да са безпристрастни и да следят за изпълнение на съдебни заповеди.. ако тръгнат те да решават кое е правилно и кое не в такива ситуации тогава ще настане мазалотоFordsPride написа:Колега, за униформените ли говориш ?!

- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
Това беше изключително брутално, не можах да заспя снощи, направо се психирах. Аз ако бях на мястото на бащата, сигурно щеше да е мазало всичко, ако ще и да ме убият. Имам си също две дечица и не мога да си представя, някой да се опита да ми ги вземе. Колкото до "майката", е.ах и мамата, как може да причиняваш такъв стрес на децата си и продължаваш да твърдиш, че си майка. Нечовешко е, па камоли майчинско. Идваше ми да вляза в телевизора и да я пратя при сатаната, да се опържи.
Не знам как никой от страна на Българската "държава" не се опитва дори да реагира и разреши проблема. Скандално е да останеш безучастен в такъв момент и после искайте да гласуваме за вас г-да смотаняци. Всички в парламента, сини, червени, зелени, жълти и каквито още там има, трябва да отидат на съд.
Офф. Онзи ден, по новините обявиха за прекратяване на делото с/у Ал. Томов и още не знам кой, защото са се кандидатирали за депутати и щели да имат имунитет. Това е върха на безобразието.
П.П. Извинявам се за отклонението от темата, ама просто не съм на себеси вече.
Не знам как никой от страна на Българската "държава" не се опитва дори да реагира и разреши проблема. Скандално е да останеш безучастен в такъв момент и после искайте да гласуваме за вас г-да смотаняци. Всички в парламента, сини, червени, зелени, жълти и каквито още там има, трябва да отидат на съд.
Офф. Онзи ден, по новините обявиха за прекратяване на делото с/у Ал. Томов и още не знам кой, защото са се кандидатирали за депутати и щели да имат имунитет. Това е върха на безобразието.
П.П. Извинявам се за отклонението от темата, ама просто не съм на себеси вече.

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Аз го гледах вчера на обяд...ужас,къде е гледал и бащата да се жени за полякиня....все пак трябва колкото се може повече хора да подпишат петицията

-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Това е толкова гадно,че си мисля дали пък някой извратен сценарист не го е измислил,но после се сещам къде живея мамка му и разбирам че е истина.
В случая се разбира че посолството на въпросната "майка" се грижи за гражданите си,друг е въпроса ние кво мислим.Не е тайна наще посолства как нищо не правят за българи извън Бг.И тази нетайна се знае от всички държави, и всеки ни клати както си иска,навежадаме се стискаме си палците и плащаме данъци.Спирам че усещам неустоим порив да обзведа някой хора с братче или сестричка.
В случая се разбира че посолството на въпросната "майка" се грижи за гражданите си,друг е въпроса ние кво мислим.Не е тайна наще посолства как нищо не правят за българи извън Бг.И тази нетайна се знае от всички държави, и всеки ни клати както си иска,навежадаме се стискаме си палците и плащаме данъци.Спирам че усещам неустоим порив да обзведа някой хора с братче или сестричка.
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

- georgiyog
- потребител
- Регистриран: 16 май 2008, 23:08
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.25 16v
- Контакти:
съдът сигурно ще отсъди за пияната полякиня ужас!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
И аз съм потресен ,снощи не можах да гледам новини ,днес разглеждам ве бокса и направо вдигнах кръвно.
Пълен Абсурдистан е нашата държава.Как някой си полски съд ще даде постановление да вземат български деца и нашия апелативен съд ще издаде заповед за отвеждане на децата.Това е абсурдно.Нямам думи просто.
Управляващи и всички гъзолизци, как не можаха да застанат зад българското и да се възпротивят на шибания полски съд.Ако децата бяха в плоша ок,но да дойдат с дипломатически автомобил в българия и да отведат български граждани насила,подпомагани от органите на реда в шибаната ни държава...това не мога да го проумея.
Започвам да се замислям какво правя аз тук,какво ще правя завбъдеще и дали наистина това нещо се случва днес .Нормална държава ли сме или проблема е в нашия телевизор.
Очаквах да разбият дипломатическия автомобил,да му нарежат гумите и да не му позволят да тръгне.
Каквото и да говорим единствено можем да изкажем съболезнования на бащата.
Петицията няма да върне децата в българия.
Пълен Абсурдистан е нашата държава.Как някой си полски съд ще даде постановление да вземат български деца и нашия апелативен съд ще издаде заповед за отвеждане на децата.Това е абсурдно.Нямам думи просто.
Управляващи и всички гъзолизци, как не можаха да застанат зад българското и да се възпротивят на шибания полски съд.Ако децата бяха в плоша ок,но да дойдат с дипломатически автомобил в българия и да отведат български граждани насила,подпомагани от органите на реда в шибаната ни държава...това не мога да го проумея.
Започвам да се замислям какво правя аз тук,какво ще правя завбъдеще и дали наистина това нещо се случва днес .Нормална държава ли сме или проблема е в нашия телевизор.
Очаквах да разбият дипломатическия автомобил,да му нарежат гумите и да не му позволят да тръгне.
Каквото и да говорим единствено можем да изкажем съболезнования на бащата.
Петицията няма да върне децата в българия.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Няма да коментирам решението на съда. Дори това решение да е справедливо, дори да има съдия изпълнител и полицаи, на практика това си бе чисто отвличане.
Изпълнението на такива съдебни решения задължително трябва да става в присъствието на детски психолог и служител от "Защита правата на детето" и в никакъв случай на улицата. За мен, това което видях не се различава с нищо от отвличането на г-н Киров например.
Видянато потвърждава само едно. Тази майка не става за майка. Да си припомним решението на Соломон (мисля беше) как е решил спора. Заповядал да разрежат детето на две и всяка от двете жени, претендиращи да са майки, да вземе половината. Тогава истинската майка се отказала от детето си, само да го оставят живо. Така царя разбрал коя е истинската майка.
Изпълнението на такива съдебни решения задължително трябва да става в присъствието на детски психолог и служител от "Защита правата на детето" и в никакъв случай на улицата. За мен, това което видях не се различава с нищо от отвличането на г-н Киров например.
Видянато потвърждава само едно. Тази майка не става за майка. Да си припомним решението на Соломон (мисля беше) как е решил спора. Заповядал да разрежат детето на две и всяка от двете жени, претендиращи да са майки, да вземе половината. Тогава истинската майка се отказала от детето си, само да го оставят живо. Така царя разбрал коя е истинската майка.
- _bioHAZArd_
- потребител
- Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
- Контакти:
Първо колеги не знаем точно каква е драмата между двамата родители. Второ полицаите следват решението на съда, както спомена Наско. Това че не беше морално правилно, това което се случи - не е. Не ме съдете, че съм безпристрастен мен също ме боли, за децата.
Мога само да си мисля, че е от страна на службите замесени в това нещо, е трябвало да има повече предварително разследване на проблема, разговори с двамата родители, а не сляпо да се следват заповедите на съда. Да не забравяме, че в момента се гледат правата на майката, а никой не помисли за децата.
П.С. - Назначена е проверка по случая от парламента.
Мога само да си мисля, че е от страна на службите замесени в това нещо, е трябвало да има повече предварително разследване на проблема, разговори с двамата родители, а не сляпо да се следват заповедите на съда. Да не забравяме, че в момента се гледат правата на майката, а никой не помисли за децата.
П.С. - Назначена е проверка по случая от парламента.
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!
- FordsPride
- потребител
Колега pantata момиченцето с последни сили се държи за вратата и вика помощ ?! Не да им плащат ако ще пистолет да имат в гъза набит , трябва да реагират !
Слушам по телевизията полицай от Ямбол спасил няколко човека като ги избутал от автобуса и той ударил него , само такива хора ме карат все още да вярвам на властите !

Слушам по телевизията полицай от Ямбол спасил няколко човека като ги избутал от автобуса и той ударил него , само такива хора ме карат все още да вярвам на властите !

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Точно така, полицаите изпълняват разпореждане на съда а именно да охраняват майката и съдия изпълнителя от посегателство над тях от бащата или роднините на децата, които ще вземат. Сега срещу тях може да постъпи жалба и да бъдат наказани, затова че не са си свършили работата и са допуснали физическа разправа от страна на бащата. Правилата изискват при създадената ситуация, предвид агресивното държание на бащата той да бъде окован със белезници и задържан във полицейския автомобил или РПУ. Не е честно, но така е по целия свят, работата на полицая е да пази държавата, законите и и да изпълнява разпорежданията на правораздавателните органи (затова и хората не ни харесват).FordsPride написа:Колега, за униформените ли говориш ?!
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- FordsPride
- потребител
-
Трагедия,
за пореден път се доказва, че държавата Булгаристан съществува и има съвсем сходни граници с тази на България. Дребните разлики са единствено в съзнанието на малкото хора в тази забравена от Бога държава е, че да живееш свободно означава и да не пречиш на другите около теб.
В Българистан полицията става само за 3 неща: да взима рушвети, да си величае служителите без нужда и да е параван за едрата престъпност.
Преди няколо седмици майка ми е викала през нощтта полиция, защото е чула да разбиват таваните. По обясними причини не се е качила сама (и слава Богу). Полицията естествено с досада е откликнала на обаждането след 3 часа!!! (и говорим за центъра на Плевен - на 5 мин. пеша от РПУ-то)!!! Булгаристан...
за пореден път се доказва, че държавата Булгаристан съществува и има съвсем сходни граници с тази на България. Дребните разлики са единствено в съзнанието на малкото хора в тази забравена от Бога държава е, че да живееш свободно означава и да не пречиш на другите около теб.
В Българистан полицията става само за 3 неща: да взима рушвети, да си величае служителите без нужда и да е параван за едрата престъпност.
Преди няколо седмици майка ми е викала през нощтта полиция, защото е чула да разбиват таваните. По обясними причини не се е качила сама (и слава Богу). Полицията естествено с досада е откликнала на обаждането след 3 часа!!! (и говорим за центъра на Плевен - на 5 мин. пеша от РПУ-то)!!! Булгаристан...
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
С риск да си навлека гнева на някой от Вас ще кажа че тук чухме само гледната точка на бащата и неговите роднини.
Представете си друга ситуация българка женена за арабин в България и той решава да си иде завинаги в неговото емирство и взима децата. Там те са при него и той цяла година не дава да се чуват с майка си и ги настройва против нея. Как трябва да се постъпи тогава ???? Дали според арабина и неговите роднини майката няма да е долна пачавра и дали децата като я видят няма да пицят и да и викат махай се.
Представете си друга ситуация българка женена за арабин в България и той решава да си иде завинаги в неговото емирство и взима децата. Там те са при него и той цяла година не дава да се чуват с майка си и ги настройва против нея. Как трябва да се постъпи тогава ???? Дали според арабина и неговите роднини майката няма да е долна пачавра и дали децата като я видят няма да пицят и да и викат махай се.
- FordsPride
- потребител
Колега , не ми трябва гледната точка нито на майката нито на бащата , ти чули децата как плачеха ?! Нима вярваш , че каквото и да им е говорил бащата за полякинята , те ще плачат толкова искрено ?!
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
леле тея полицай ако така ми направят на мен ще ги осмъртя от бой, не говоря празни приказки честно 

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
Добре и така да е, глух и сляп трябва да си, че да не усетиш страданието на децата от НАСИЛСТВЕНАТА раздяла с баща им. Момиченцето го натикаха в колата докато викаше: ПОМОООООЩpetkoff_pl написа:Представете си друга ситуация българка женена за арабин в България и той решава да си иде завинаги в неговото емирство и взима децата. Там те са при него и той цяла година не дава да се чуват с майка си и ги настройва против нея. Как трябва да се постъпи тогава ???? Дали според арабина и неговите роднини майката няма да е долна пачавра и дали децата като я видят няма да пицят и да и викат махай се.

- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
може ли такова нещооо бе хора тея полицаи що им съдестват кво става в тая пуста държава бе ма*ка му ...

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.