Джанти от www. ........ .bg

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
angel.krasimirov
Status: Извън линия

Джанти от www. ........ .bg

Мнение от angel.krasimirov » 15 фев 2009, 11:16

Здравейте,

попаднах на доста интересен сайт за поръчка на гуми www. ........ .bg", но за съжаление в по-голямата си част не е преведен (, а е само на немски :( ).

Някой купувал ли си е дванти през него? Ако да дасподели впечатления. Аз лично не знам тези цени там за 1 бр. или за 4 бр. са! Пише само, че включват ДДС и транспорт до БГ, но как става плащането и кой е продавача никой не знае... Ако цените са за к-т са много изгодни, а и някои марки ги няма в БГ изобщо.

Та ако някой е ползвал сайта и/или знае немски, моля за съдействие! Предварително благодаря :D

Потребителски аватар
didistar
потребител
потребител
Регистриран: 23 окт 2008, 20:34
Модел на автомобила: eskort 1.6 16V ZetTek

Re: Джанти от www. ........ .bg

Мнение от didistar » 15 фев 2009, 13:12

Доста добри цени мисля че са за 4 бр. ,ама чака не ми се вярва ,но има една отметка в горния десен ъгъл пише минимум 4 бр трябва да поръчаш така ,че си мисля че цената е на комплект ,ама OZ 14 на 108 за 360 лева чак не ми се вярва да са четири.Може цената да е за една. но пък стоманените цената е 57 евро не ми се вярва да е за една. Имали някой който е напред с немския да каже ако пише някъде.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Полека и все в дясно

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Re: Джанти от www. ....... .bg

Мнение от debug » 15 фев 2009, 13:16

Виж този http://www.barzgumve.com/. Също е немски, със сигурност доставят до България, доставката е включена в цената. Имат офис и в София доколкото знам.
Изображение

Изображение

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 15 фев 2009, 13:38

debug написа:Виж този http://www.barzgumve.com/. Също е немски, със сигурност доставят до България, доставката е включена в цената. Имат офис и в София доколкото знам.
Колега, този сайт е за гуми, а не за джанти! А и цените са като в БГ, даже нагоре. Аз имам оферта за 205/45/16 Йокохама Парада за 200 лв./бр., а в този сайт е 360 лв. за бр. :?

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 15 фев 2009, 13:40

Не обърнах внимание, че търсиш джанти... А цените - някой са нагоре - други - надолу :wink: .
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 16 фев 2009, 11:57

Посочения сайт е нескопосано копие на: http://www.tyre-shopping.de/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Няма нужда да правим безплатна реклама на нещо, което дори още не работи... за това махам линка...

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”