Мнение за за Форд Галакси 2002 2.3i
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Мнение за за Форд Галакси 2002 2.3i
един приятел си търси кола да си купи. и попаднахме на тази оферта за форд галакси
2002 Двигател: 2.3i
Изминати километри: 127000
Оборудване: ABS,въздушни възглавници,АВТОМАТИК-Типтроник,Газова Уредба,Ел.стъкла и огледала,Климатроник,Радиокасетофон,Нагреваеми стъкла,Парктроник,Фарове за мъгла,Централно заключване,Аларма,Имобилайзер,Рег.фарове и волан,Борд Компютър.ДДС-фактура,ДДС-кредит,6+1места.
Цена: 9 900лв.
http://www.motopfohe.bg/PfoeAuto/phpCar ... 0%EA%F1%E8
някой който има галакси (Galaxy)) или има представа от тях, били споделил мнение за този автомобил а и по-принцип. има ли проблем с работата на газ, има някой които имат части които се износват бързо, и разни други полезни насоки.
реално ли е да струва толкова пари или за тия пари става за гледане на звездите
мерси
2002 Двигател: 2.3i
Изминати километри: 127000
Оборудване: ABS,въздушни възглавници,АВТОМАТИК-Типтроник,Газова Уредба,Ел.стъкла и огледала,Климатроник,Радиокасетофон,Нагреваеми стъкла,Парктроник,Фарове за мъгла,Централно заключване,Аларма,Имобилайзер,Рег.фарове и волан,Борд Компютър.ДДС-фактура,ДДС-кредит,6+1места.
Цена: 9 900лв.
http://www.motopfohe.bg/PfoeAuto/phpCar ... 0%EA%F1%E8
някой който има галакси (Galaxy)) или има представа от тях, били споделил мнение за този автомобил а и по-принцип. има ли проблем с работата на газ, има някой които имат части които се износват бързо, и разни други полезни насоки.
реално ли е да струва толкова пари или за тия пари става за гледане на звездите

мерси

- dimitardima
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2007, 18:52
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1,8 I Zetec 16V Ghia 1996г.комби 112к.с. тел.0896138531
- Контакти:
- Status: Извън линия
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Наистина цената е много съблазнителна там е проблема явно ще и има нещо на вана или ще е закрепен до към 2-3хил. км и после ще се чупи...!
За мотора хубав е карал съм такъв пъргав е
окачването е като всички модели даже и захващането на
мотора абе всичко е едно към едно без дизайна
Съвет: Провериго обстойно и го зимай та ще видиш ако има нещо но внимавай за уловка....!
За мотора хубав е карал съм такъв пъргав е
окачването е като всички модели даже и захващането на
мотора абе всичко е едно към едно без дизайна
Съвет: Провериго обстойно и го зимай та ще видиш ако има нещо но внимавай за уловка....!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
За още малко пари можеш да вземеш нов Focus C-max.dimitardima написа:Объркали са цената-23900!
Вярно няма да е с размери на Галаксито, но ще е нов и с гаранция, а не на 127К километра...
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Това е чудесен автомобил, осоено ако на човек наистина му трябва нещо подобно. Карал съм подобен 7-8 хил км.
Има обаче слабости:
Харчи зверски (2.3 безин автоматик), особено при по-високи скорости и градско. Иначе е разумно.
Бидайки конструиран и произвеждан заедно с аналогичния VW Sharan (и SEAT Alhambra), е малко капризен технически. От Ford-овете след '99 е най-проблемния (всъчщност единствения донякъде преблемен).
Все пак е чудесен автомобил и е удоволствие да го шофираш ако харесваш този тип коли и ИМАШ НУЖДА от такава.
Има обаче слабости:
Харчи зверски (2.3 безин автоматик), особено при по-високи скорости и градско. Иначе е разумно.
Бидайки конструиран и произвеждан заедно с аналогичния VW Sharan (и SEAT Alhambra), е малко капризен технически. От Ford-овете след '99 е най-проблемния (всъчщност единствения донякъде преблемен).
Все пак е чудесен автомобил и е удоволствие да го шофираш ако харесваш този тип коли и ИМАШ НУЖДА от такава.
Ford. Feel the difference
- qweqwe
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 22:53
- Модел на автомобила: Ford Orion
Здравеите колеги .Четох мисаното по нагоре, не за друго но искам да си купя Галакси, а и имам нужда от такава.По тоцно бих се ориентирал кам дизел.Ако някои може да ми даде съвет за този вид кола.А и още ,гледах офертите в нета на тия коли и не6то не мога да схавана кола на 120000км струва около 7000лв ,а на 220000км струва 8400лв
.Как става това ,ако някои може да ме просвети, че не6то не мога да схвана.като се има в предвид че и двата вана са на около 10 години
И колко би требвало да е цената на такав ван ?
мерси

мерси
- qweqwe
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 22:53
- Модел на автомобила: Ford Orion
Здравеите колеги .Четох мисаното по нагоре, не за друго но искам да си купя Галакси, а и имам нужда от такава.По тоцно бих се ориентирал кам дизел.Ако някои може да ми даде съвет за този вид кола.А и още ,гледах офертите в нета на тия коли и не6то не мога да схавана кола на 120000км струва около 7000лв ,а на 220000км струва 8400лв
.Как става това ,ако някои може да ме просвети, че не6то не мога да схвана.като се има в предвид че и двата вана са на около 10 години
мерси

мерси
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Става така че цената зависи най-вече от продавача(прекупвача)Зависи на какви пари го е намерил и го е купил чужбина,как го е докарал до БГ,колко иска да му е печалбата,дали е на зор и т.н.А иначе зависи и кой какви екстри има и как е поддържан.Колкото до разликата в километрите....за дизел 100 000км не са толкова много.Добре поддържана кола на 200 000км се държи почти като нова,а от друга страна на 100 000 може да е окотена нацялоqweqwe написа:... не6то не мога да схавана кола на 120000км струва около 7000лв ,а на 220000км струва 8400лв.Как става това ,ако някои може да ме просвети, че не6то не мога да схвана. мерси
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Тая кола, дизелова е нормално да ти излезе към 10 000лв. Значи можеш примерно да дадеш и 6000 и 9000, накрая пак ще излезе 10. Надявам се че ме разбра
Един добре поддържан ван по мое мнение би трябвало да не е бял (това пък защо
) да е с лети джанти и перфектен салон. С две думи да не мирише от 1км на бивша фирмена кола. Иначе за огледи и диагностики в Мото Пфое. Успех!