Говорилня
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
- Status: Извън линия
Re: Говорилня
Е това се казва аксесоар, а?
http://www.engadget.com/2011/10/02/new- ... -attached/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.engadget.com/2011/10/02/new- ... -attached/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Този ме снима, но и аз си го върнах. Направо го филмирах в Събота!!!
http://www.youtube.com/watch?v=JPRcfWNEzZI" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=JPRcfWNEzZI" onclick="window.open(this.href);return false;
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
А какво значи "цинилен радар"?nikolovvd написа:Този ме снима, но и аз си го върнах. Направо го филмирах в Събота!!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JPRcfWNEzZI" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- nikolovvd
- потребител
Колата бе без опознавателни знаци - надпис "Полиция" и сини лампи на покрива, но полицайчето го познавам и му свирнах с клаксона, а той ми отвърна с пълна мощност на радара! 

- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Нормално. Този комуняга цял живот са го карали с шофьор преди да го хванат за Кермиковциalexanderbozhinov87 написа:Днес бях свидетел как Александър Томов си блъсна Ауди А6-цата в едно дърво, при маневра назад, и се размина с пукната броня.Стана ми жал за хубавата 6-ца , но определено ме развесели вещината , с която се нацепи.
Иначе това стана в гр.Трън , точно където започва пътеката за ждрелото на река Ерма . Та там имаше място да маневрира самолет сигурно . И разбрах ,че дори и много технологии не помагат, когато просто си некадърен

Някой има ли идея какво ремонтират на Сточна гара тия тъпанари, като сутринта само бяха оградили кръговото със знаци нищо повече. Сложили ги да пречат на бордюра на най-вътрешната лента. Този колосален "ремонт" щял да продължи до 1 декември. До тогава ще е гърч. Със сигурност в много подходящо време започнаха ремонта на второто по натовареност кръстовище в България.

-
- потребител
Кръстовището ремонтират, има табела като идваш от Данаил Николаев към Сточна. И аз ги припсувах, ма кво да се прави... А откъм гробищата като идваш изобщо па няма и табела...
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
То от към тама, рядко излиза някой... та затова няма.belleamie написа:... А откъм гробищата като идваш изобщо па няма и табела...

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
-
- потребител
Аааа, че аз редовно си летя с метлата оттам
ама тя мойта е турбо

- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Има табела и откъм ЖП прелеза, но е сложена на малоумн мясо - малко след тунела. Напълно безсмислено след като вече си навлязъл в улицата. Сигурно ще е нещо поетапно. Едва ли са чак такива глупаци да заторят голяма част от кръстовището по средата на откомври. Смоа не разбрах, защо днес още са наслагани знаци-стрелки като не бяха почнали още.belleamie написа:Кръстовището ремонтират, има табела като идваш от Данаил Николаев към Сточна. И аз ги припсувах, ма кво да се прави... А откъм гробищата като идваш изобщо па няма и табела...
- nikolovvd
- потребител
А защо не минавате след гробищата веднага в дясно по ул.202, ако сте за Захарна фабрика-Люлин?
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:
Уффф мъ сиии....belleamie написа:Аааа, че аз редовно си летя с метлата оттамама тя мойта е турбо

-
- потребител
Щот от Надежда пътуваме за Младостnikolovvd написа:А защо не минавате след гробищата веднага в дясно по ул.202, ако сте за Захарна фабрика-Люлин?

- nikolovvd
- потребител
За Младост през Х.Димитър-Враждебна-край аерогарата и излизаш на 7-ми километър.
Уффф, най-мразя да давам акъл на Софиянци!
Уффф, най-мразя да давам акъл на Софиянци!

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Ам чи нИдей 
Аз съм станала кат' таксиметров шофьор, когато опре до обходни маршрути. Научавам ги бързо.

Аз съм станала кат' таксиметров шофьор, когато опре до обходни маршрути. Научавам ги бързо.

- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
Абе по какъв критерий, по дяволите
, гласува публиката в "Гласа на България"!?
Признавам, че нямам симпатизант и тази вечер бе третото или четвъртото ми заседяване пред екрана заради
концертите, ама имам усещането, че съм като нехуманоидно извънземно с уши на петите и очи на гъза
/къде ли ми е гъза/, и не разбирам какво е вокално изпълнение, песен, музика, сценично изпълнение,
интерпретация и талант. Вярно, че не участвам с глас ама да оставят на елиминаций изпълнители с богати,
природни гласови данни, или с перфектно емоционално държане пред публика...
Единственото, българско изпълнение тази вечер бе пренебрегнато пред фалшиви педалски изпълнения на
макар и стойностни творби .
Ако са гласували повечето млади хора- тежко ни! Явно чалгата е промила достатъчно мозъци! СРАМ!
Както бе написал Дядо: "Линее нашто поколенье..."
Аааа вие за трафика в София ли си "говорехте"? Извинете, че не се включих, ама нали не съм землянин...

Признавам, че нямам симпатизант и тази вечер бе третото или четвъртото ми заседяване пред екрана заради
концертите, ама имам усещането, че съм като нехуманоидно извънземно с уши на петите и очи на гъза
/къде ли ми е гъза/, и не разбирам какво е вокално изпълнение, песен, музика, сценично изпълнение,
интерпретация и талант. Вярно, че не участвам с глас ама да оставят на елиминаций изпълнители с богати,
природни гласови данни, или с перфектно емоционално държане пред публика...

Единственото, българско изпълнение тази вечер бе пренебрегнато пред фалшиви педалски изпълнения на
макар и стойностни творби .
Ако са гласували повечето млади хора- тежко ни! Явно чалгата е промила достатъчно мозъци! СРАМ!

Както бе написал Дядо: "Линее нашто поколенье..."
Аааа вие за трафика в София ли си "говорехте"? Извинете, че не се включих, ама нали не съм землянин...

Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Иво, не се ядосвай, окапали съм им ушите
Аз не ги следя, само слушам през 2 врати ...
За трафика си говорим, ама не само по София, де
За където кажете ще си говорим. А може да не си говорим за трафика ами за вино, че аз пих едно мелнишко и ме е яд, че не си купих повече от него 

За трафика си говорим, ама не само по София, де

- иво г. иванов
- потребител
Товаще да е било някакво без етикет. От рядък сорт лоза-Широка, незапомняща се, мелнишка.
Наздрав...Хлъц...
Аз натягам на домашна. На нашата планета и викаме- пукница.

Наздрав...Хлъц...

Аз натягам на домашна. На нашата планета и викаме- пукница.
- Gattuso
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2009, 17:33
- Модел на автомобила: Ford
Гласувайте бе

- иво г. иванов
- потребител
Бе, ми да гласуваме, бе...
А тва "БЕ" какво означава...?
А тва "БЕ" какво означава...?
- nikolovvd
- потребител
Моето е на системи!Dani_Barabani написа: А може да не си говорим ...... ами за вино, че аз пих едно мелнишко