Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: Проучване: Мъжете паркират по-добре от жените
Някой път тия неща не са за смях.urgan написа:По-лошия вариант е да видя мъж който паркира като жена. Пред офиса гледах как един голфър направи 11-12 маневри за елементарно паркиране което с 3 маневри се паркира малка кола като голф. Но колегата е прав с желание става. И дори въпросния голфър ми се скара че само съм се подсмихвал а не съм отишъл да му кажа колко място му оставало от пред и отзад![]()
С доста сериозна оптика съм и явно има някакъв проблем, че има място, но аз виждам, че е малко и правя маневра.
Правил съм си експеримент и без оптиката паркирам доста по-добре ... в някои случаи, не винаги.
Зрението ми адски зависи от физическото ми състояние от това дали съм изморен или болен нещо.
Хубавото е, че мястото ми се вижда тясно и се гъзя с повечко маневри като по тази начин пазя на хората колите

Иначе то си е и документирано и пуснато във форума, че не съм съвсем зле в управлението на автомобила

Изпрасках джанта, другата гума от същата страна и тя калпава и я сложих отпред, но беше задна и беше напомпена по-малко, сложих резервната отзад и цялата кола носеше на една страна ... не помня на коя, но дадох най-доброто време на полигона

А това, че се научих да паркирам на огледала се оказа доста полезно нещо.
Успоредния или така наречен "Софииски гараж" си ме мъчи някой път

Последна промяна от paci на 05 яну 2010, 17:40, променено общо 1 път.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Паци, проблема ти е, че нямаш чистачки на очилата.
Само незнам що спа и не поръча на Дядо Коледа да ти донесе новата Фиеста. Чувал съм, че сама прави "Софийския гараж".
Или пак не си слушал през годината.
Само незнам що спа и не поръча на Дядо Коледа да ти донесе новата Фиеста. Чувал съм, че сама прави "Софийския гараж".

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
paci прав си но в случая човекът нямаше очила и нямаше проблеми със зрението, по скоро имаше проблем с обшуването.
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Няма полигони вече, а повечето инструктори повече те наплашват и шокират от шофирането отколкото научават на нещо..HACKO написа:Забравяш че вече няма "полигон" и тези със редовните книжки също не могат да паркират, а също така и другите маневри в комплекса.nikolovvd написа:Като видиш някой как се мъчи да направи страничния (софийския) гараж можеш да си сигурен, че на 50% книжката му е купена.
Друг колега написа, че не е нужни полигони, след като в реалния живот по-добре се научаваш? Да така е колега, но ако няма полигон и не си от най-добрите от групата, взела книжки, то "научаването" ти в реалния живот ще е по-добро, но много често с последствия за околни коли/предмети и най-често за колата, която караш. Както и за съединителя/скоростите, пропиляното време и т.н.

Аз си поръчах, но му беше голяма за човала сигурноnikolovvd написа:Паци, проблема ти е, че нямаш чистачки на очилата.
Само незнам що спа и не поръча на Дядо Коледа да ти донесе новата Фиеста. Чувал съм, че сама прави "Софийския гараж".![]()
![]()