Новото Мондео - пълно разочарование
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Я виж какво е написал НАСКО:
Това, че имаш пари да си купиш нова кола и книжка, не прави от водача шофьор.
Ако човек е технически неграмотен - бозата е пълна.
Или както се казва - "Народа го е казал".Проблема не е от бобината, а от магарето в кабината
(народна мъдрост)
Това, че имаш пари да си купиш нова кола и книжка, не прави от водача шофьор.
Ако човек е технически неграмотен - бозата е пълна.
Ами братчет, той номера е в талона на колата, който трябва да е в портфейла ти, а той в джоба ти.hofman4o написа:Значи това е некъв номер от долния ъгъл на предното стъкло:
*WF0GXXGBBG7J85463*
....
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Много грозна тема, в която доста потребители се изложиха . . Хора ако не вярвате, че вие може да си купите кола за 40 000лв. няма нужда да обяснявате на някой как бил смешен и я виждал само на снимка и т.н. Новото Мондео не е чак "господи каква кола" хората карат коли на които само акциза им струва колкото Мондеото. Представям си утре ако се регистрира някой с новия Мустанг . . повече никога няма да влезе в тоя форум щото тука сериозните мъже карат Сиери?!? Допускам че някой може и да си прави майтап с нас, ама ако не е така замислете се вие какъв майтап сте. . .
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Защо доста потребители да са се изложили-може би заради това,че преди въпросния hofman4o да смени тона и да започне да обижда наричайки ни кръгли нули които карат коли от времето на неговия пубертет,мнозинството от колегите се опитаха да му помогнат и да дадат съвет относно неговия реален(или не толкова)проблем с неговата реална(или не толкова) кола.Според мен това е всичко друго но не и излагане.След като ни смята за такива каквито казва,защо търси съвет или помощ от нас?!?!?!?!?!.За едно нещо си прав,че темата стана грозна и според мен трябва да се заключи,едва ли има нещо което да се каже повече.

- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
колега .има да се каже само още нещо.той не се е регистрирал за да търси савети или помощ,не би паднал толкова ниско ,поради простата причина ,че се мисли за най умния и най богатия.той се е регистрирал само за да оплуе марката. вече може да се заключва тази тема.
едва ли има нещо което да се каже повече.
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Ами така както гледам от доста време hofman4o,зачезна и го няма така,че май си говорим сами и си чешем езиците.cocoff написа:Не...моментът беше преди онова инфантилното хофманче да ни се подиграе. Сега по-добре да не се заключва, та да се види кой колко пари чиниTURBOTO написа: и според мен трябва да се заключи

-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2007, 21:42
- Модел на автомобила: форд сиера,форд фиеста(Мк2 турбо),форд мондео 2.0 16V
колега без да ми се обиждаш но истинският мъж не се измерва с колата си а с поведението си а материално по имотите които има аз лично имам и сиера и трябва да ти кажа че е много хубава кола имам и една друга фиестичка дето ми струва половин нова кола но не това е наи важно изчети темата подробно и ще разбереш защо станахме агресивни и нападателни аз за мен лично казвам не обичам някакъв сопол да ме обижда без дори да ме познава (мисля че исъфорумците са на същото мнение) а колата днес струва 1000лв а утре е за скрабisoiso написа:Много грозна тема, в която доста потребители се изложиха . . Хора ако не вярвате, че вие може да си купите кола за 40 000лв. няма нужда да обяснявате на някой как бил смешен и я виждал само на снимка и т.н. Новото Мондео не е чак "господи каква кола" хората карат коли на които само акциза им струва колкото Мондеото. Представям си утре ако се регистрира някой с новия Мустанг . . повече никога няма да влезе в тоя форум щото тука сериозните мъже карат Сиери?!? Допускам че някой може и да си прави майтап с нас, ама ако не е така замислете се вие какъв майтап сте. . .

- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
Ок оставяйте го да пътува и тва е. Като има едно отрицателно мнение за Мондео голям сакатлък, айде сега. То и Туарега е "ба си голяма машина", а виси по сервизите. Ами човека ако е чул едно отрицателно мнение като неговото може би нямаше да се изшие толкова пари за кола която не харесва. А че може да е някакъв измислен дразнител - това няма как да се установи . . А и трябва да е га ти и тъпото ко еле да си прави тоя труд тука за няма нищо. И голям фантазьор - абе не ми се вярва чак такива издуханяци да има . .
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Вие не сте ли чували приказката за цар Салтан.
Та там един си издълбал една дупка и викал в нея - "Цар Салтан има магерешки уши." Май този случай е такъв.
Е да де, ама нашия форум не е дупка, та някои недорасляк да си изпразва душата в него и да си чеше крастата.
А за такива като хофманчо има и един лаф:
Като се наведеш и видиш още един чифт топки по-добре не мърдай. Вече са те яхнали.
Та там един си издълбал една дупка и викал в нея - "Цар Салтан има магерешки уши." Май този случай е такъв.
Е да де, ама нашия форум не е дупка, та някои недорасляк да си изпразва душата в него и да си чеше крастата.

А за такива като хофманчо има и един лаф:
Като се наведеш и видиш още един чифт топки по-добре не мърдай. Вече са те яхнали.

- zar
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2006, 10:29
- Модел на автомобила: MONDEO MKIII,O7' 2.0TDCI
- Контакти:
Да бе найстина доста хора се опитахме да помогнем на въпросния Hofman4o а той взе да ни скача с някакви обиди докато в един момент излезе от границите на нормалния тон.Та работата стана:"Храни куче да те лае".Подкрепям колегата за това че колата не е всичко аз даже съм дал и примери за това в по горни постове и пожелавам на всички един ден да се радват найстина на нови коли и здраве за да могат да си ги карат а проблеми с тях със всичкия този софтуер и хардуер не са изключени но нека са рядкост 

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Чудесна притча
Ето я за по-младите колеги:
Цар Траян имал магарешки уши, от които много се срамувал и държал никой да не научи за срама му.
За да опази тайната си, отсичал главата на всеки, който ги зърнел. Всяка сутрин един бръснар се прощавал с живота си само защото цар Траян имал магарешки уши. И така – докато бръснарите в царството се свършили. Дошъл ред на последния – младо момче, единствен син на майка вдовица.
Страх – не страх, момчето избръснало царя и зачакало да му отсекат главата.
Царят обаче имал друг проблем: това бил последният бръснар в царството.
- Колко братя и сестри имаш? – опитал се цар Траян да намери основание да го пощади.
- Един син на майка съм – отвърнал момъкът.
- Е, тогава ще те оставя жив, но само ако споменеш на някого какво си видял…
Последният бръснар на царството се заклел и устата му останала заключена за магарешките уши на царя. Но с всеки ден линеел, отпадал и накрая признал на майка си, че трябва да пази нещо в тайна.
Майката го посъветвала:
- Иди в гората, изкопай дълбока яма, влез вътре и извикай три пъти това, което те мъчи. После затрупай ямата и злото ще остане в нея.
Отишъл синът в гората, изкопал дълбока яма, извикал три пъти в нея “Цар Траян има магарешки уши”, заровил ямата и още на другия ден се усетил здрав и весел както преди.

Цар Траян имал магарешки уши, от които много се срамувал и държал никой да не научи за срама му.
За да опази тайната си, отсичал главата на всеки, който ги зърнел. Всяка сутрин един бръснар се прощавал с живота си само защото цар Траян имал магарешки уши. И така – докато бръснарите в царството се свършили. Дошъл ред на последния – младо момче, единствен син на майка вдовица.
Страх – не страх, момчето избръснало царя и зачакало да му отсекат главата.
Царят обаче имал друг проблем: това бил последният бръснар в царството.
- Колко братя и сестри имаш? – опитал се цар Траян да намери основание да го пощади.
- Един син на майка съм – отвърнал момъкът.
- Е, тогава ще те оставя жив, но само ако споменеш на някого какво си видял…
Последният бръснар на царството се заклел и устата му останала заключена за магарешките уши на царя. Но с всеки ден линеел, отпадал и накрая признал на майка си, че трябва да пази нещо в тайна.
Майката го посъветвала:
- Иди в гората, изкопай дълбока яма, влез вътре и извикай три пъти това, което те мъчи. После затрупай ямата и злото ще остане в нея.
Отишъл синът в гората, изкопал дълбока яма, извикал три пъти в нея “Цар Траян има магарешки уши”, заровил ямата и още на другия ден се усетил здрав и весел както преди.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...