Дали си струва парите?
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Ми затова си ходя и си я докарам сам.
По добре тия пари да ги дам за екскурзията отколкото на някой, който ще ми върне километража с 100 000 км назад и ще ми обяснява, че е карана от баба до магазина и обратно, а волана е гладък като че е парапет.
Като ходих 2001 за моята, с нас имаше двама, които купуваха Фиести по 200 марки, а ако купят 5 бяха по 150 и като ги напудрят ги продаваха за 3000 лв. в България.
По добре тия пари да ги дам за екскурзията отколкото на някой, който ще ми върне километража с 100 000 км назад и ще ми обяснява, че е карана от баба до магазина и обратно, а волана е гладък като че е парапет.
Като ходих 2001 за моята, с нас имаше двама, които купуваха Фиести по 200 марки, а ако купят 5 бяха по 150 и като ги напудрят ги продаваха за 3000 лв. в България.
- daneva78
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 20:59
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
- Status: Извън линия
Това е много хубаво което го казвате, но немислите ли , че не е по темата!nikolovvd написа:Ми затова си ходя и си я докарам сам.