Въпрос за един тампон?
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Въпрос за един тампон?
Мондюто ми поне за сега е идеален като ходова част и всичко в тази насока е наред. Единственото нещо като забележка е един тампон под двигателя. Дава малко луфт и понякога като карам има едно чукане - леко закача ауспуха, видно от това което видяхме на канала при майстора. Той каза, че не е спешно, но все пак да го сменя като отида другия път при него /мой роднина е м/у другото и няма да ме остави да батисам хептен колата/. Все пак считам за целесъобразно да пия вода и от извора, та въпросът ми е, належаща и светкавична ли трябва да е смяната му и ако се забавя може ли това да доведе до някаква по серизона повреда като карета, някакви детайли от предницата и т.н. То е ясно, че винаги е възможно да повреди и нещо друго, но в случая освен ауспуха не виждам някъде другаде да дава отражение. А и не го опъва много, просто го почуква - не винаги, но особено при тръгване и превклюване от 1-ва на 2-ра.
Давам го и нагледно тоз тампон:
Давам го и нагледно тоз тампон:
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Не е много зор смяната му. Мисля, че можеш да го послушаш майстора си, при това спокойно.
Аз имам същия проблем (отлепила се е кумата от металната част на този тампон, но ще го сменям на есен (сега нямам възможност).
Карай си спокойно. Имай предвид, че тези тампони са два чешита. Единият е твоя. А другият - гумената част е надупчена, като пита сирене от филмчетата за Том и Джери
Твоят тип е по-евтин. Аз съм с другия тип, който струва от 72, през 90 та до доста над 200 лева в Мото Пфое.
Цените на твоя тампон мисля, че почваха от 54лв. но незнам до къде стигат.
Успех.
Аз имам същия проблем (отлепила се е кумата от металната част на този тампон, но ще го сменям на есен (сега нямам възможност).
Карай си спокойно. Имай предвид, че тези тампони са два чешита. Единият е твоя. А другият - гумената част е надупчена, като пита сирене от филмчетата за Том и Джери

Твоят тип е по-евтин. Аз съм с другия тип, който струва от 72, през 90 та до доста над 200 лева в Мото Пфое.
Цените на твоя тампон мисля, че почваха от 54лв. но незнам до къде стигат.
Успех.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021