Покана за втория национален събор на Пежо Клуб България.
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
- Status: Извън линия
Покана за втория национален събор на Пежо Клуб България.
Здравейте
, понеже пускаме покани на повечето авто клубове, реших да пусна и тук (понеже някой е изтрил другата покана
)... та ето я и поканата:
Скъпи колеги,от името на организационния комитет на събора,отправям покана към всички желаещи да присъстват на събитието:
"Пежо Клуб България" Ви кани на Втория си национален събор, който ще се проведе на 1, 2 и 3 юни 2007-ма година. Градът домакин ще бъде Русе, а състезанията ще бъдат проведени на Летище Русе.
Първия ден от събора сме го оставили свободен за да имате време да се видите със стари приятели, да се запознаете с нови почитатели на френската марка, да починете от пътуването, да разгледате града. За мераклийте - има възможност да се порадвате на студена бира и месните деликатеси приготвени на жар (от самите вас) сред природата и до водите на чисто езеро. Вечерта и нощта е изцяло наша, това кръчми, това дискотеки.. но на следващия ден...
се предвиждат:
Гонка - Драг състезаниев 3 класа, което ще бъде на 400 метра!
Конкурс за най-добро "Майсторско шофиране" на трасе изготвено от професионалисти в бранша
Специално за феновете сме предвидили и автокрос, на затворена отсечка от колко 700 метра
Накрая, всички желаещи могат да участват в конкурсите - "аудио озвучаване" и "оптичен тунинг".
и още няколко изненади дяволчето в мен надделя
Награждаването ще се извърши на тържествена церемония на самото място. Ако не остане време, ще го направим в лоби бара на хотела
Специално за доброто настроение на Събора и мероприятията ще бъде изнесена мощна уредба, ще има кебапчета, бира, забавления за публиката..
В момента тече кампанията по настаняването --> http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=12529" onclick="window.open(this.href);return false;, всеки желаещ за нощувка с основната група може да се запише. Ако свършат стаите, ще резервираме за вас специално друг хотел (цените може да са други)
също така тече и кампания по нахранването хехех всеки желаещ да вечеря с основната група, моля да запише желанието си в тази тема --> http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=13325" onclick="window.open(this.href);return false;
За всички които ще дойдат директно на летището, ето карта да не се загубите --> http://bgmaps.com/map.asp?sid=801be5772 ... rid=batlas" onclick="window.open(this.href);return false;
за идващите от София : следвайте табелите за Варна, на 5-6 км след изхода на Русе има в дясно един мотел, веднага след него е отбивката за село Щръклево. още 6-7 км се кара в посока селото и през самото село, след това отбивката за летището е в ляво. като ориентир може да послужи паметника, който символизира излитащ самолет.
за идващите от Варна: 5-6 км преди входа на града, има отбивка (наляво) за село Щръклево. след това указанията са същите.
Гледайте табелите внимателно, по тях ще има подсказки
начален час: 10:00 на 2 юни
Добре дошли ще са всички!

Скъпи колеги,от името на организационния комитет на събора,отправям покана към всички желаещи да присъстват на събитието:
"Пежо Клуб България" Ви кани на Втория си национален събор, който ще се проведе на 1, 2 и 3 юни 2007-ма година. Градът домакин ще бъде Русе, а състезанията ще бъдат проведени на Летище Русе.
Първия ден от събора сме го оставили свободен за да имате време да се видите със стари приятели, да се запознаете с нови почитатели на френската марка, да починете от пътуването, да разгледате града. За мераклийте - има възможност да се порадвате на студена бира и месните деликатеси приготвени на жар (от самите вас) сред природата и до водите на чисто езеро. Вечерта и нощта е изцяло наша, това кръчми, това дискотеки.. но на следващия ден...
се предвиждат:
Гонка - Драг състезаниев 3 класа, което ще бъде на 400 метра!
Конкурс за най-добро "Майсторско шофиране" на трасе изготвено от професионалисти в бранша
Специално за феновете сме предвидили и автокрос, на затворена отсечка от колко 700 метра
Накрая, всички желаещи могат да участват в конкурсите - "аудио озвучаване" и "оптичен тунинг".
и още няколко изненади дяволчето в мен надделя
Награждаването ще се извърши на тържествена церемония на самото място. Ако не остане време, ще го направим в лоби бара на хотела
Специално за доброто настроение на Събора и мероприятията ще бъде изнесена мощна уредба, ще има кебапчета, бира, забавления за публиката..
В момента тече кампанията по настаняването --> http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=12529" onclick="window.open(this.href);return false;, всеки желаещ за нощувка с основната група може да се запише. Ако свършат стаите, ще резервираме за вас специално друг хотел (цените може да са други)
също така тече и кампания по нахранването хехех всеки желаещ да вечеря с основната група, моля да запише желанието си в тази тема --> http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=13325" onclick="window.open(this.href);return false;
За всички които ще дойдат директно на летището, ето карта да не се загубите --> http://bgmaps.com/map.asp?sid=801be5772 ... rid=batlas" onclick="window.open(this.href);return false;
за идващите от София : следвайте табелите за Варна, на 5-6 км след изхода на Русе има в дясно един мотел, веднага след него е отбивката за село Щръклево. още 6-7 км се кара в посока селото и през самото село, след това отбивката за летището е в ляво. като ориентир може да послужи паметника, който символизира излитащ самолет.
за идващите от Варна: 5-6 км преди входа на града, има отбивка (наляво) за село Щръклево. след това указанията са същите.
Гледайте табелите внимателно, по тях ще има подсказки

начален час: 10:00 на 2 юни
Добре дошли ще са всички!
Последна промяна от gmivanko на 17 май 2007, 23:15, променено общо 1 път.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Малко беше пусната не като хората.
Гледам там едно от ваще горкото самичко ще е
Ако прилича на 206GTi мога да дойда му правя компания да ви изпокъсам на всички дисциплини и да си ходя
Гледам нещо мащабно се разгръща! Незнам миналата година как е било но ако тази имате навалица, ВИ поздравявам
Дано и при нас се нароят повече сериозни хора да можем да правим планове и организации за нещо по-мащабно
Няма да мога да дойда така, че дишайте спокойно
П.С.
Такова кат твойто GTi съм карал и си е страхотна количка. Извънграда обаче не стаа да гониш мерцедеси с него че оня с мерцедеса спи сигурно вътре докъто ти подскачаш кат' в перла 04
Гледам там едно от ваще горкото самичко ще е

Ако прилича на 206GTi мога да дойда му правя компания да ви изпокъсам на всички дисциплини и да си ходя

Гледам нещо мащабно се разгръща! Незнам миналата година как е било но ако тази имате навалица, ВИ поздравявам

Дано и при нас се нароят повече сериозни хора да можем да правим планове и организации за нещо по-мащабно

Няма да мога да дойда така, че дишайте спокойно

П.С.
Такова кат твойто GTi съм карал и си е страхотна количка. Извънграда обаче не стаа да гониш мерцедеси с него че оня с мерцедеса спи сигурно вътре докъто ти подскачаш кат' в перла 04

- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Забелязах, че във всички автоклубове които посещавам я има пусната тази обява ... само не схващам къде е идеята на едно подобно мероприятие
Бройка ли търсите или ...?
Примерно да си направите среща на любителите на френските марки е доста идея но да събереш хонда, пожо и опел ... едва ли има много общи неща

Примерно да си направите среща на любителите на френските марки е доста идея но да събереш хонда, пожо и опел ... едва ли има много общи неща

- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight

а защо си влизал във чуждите форуми...
хех хех

Еми да се забавляват младите, на нас дъртите кво ни остана, да гледаме отстрани и да си спомняме за младоста.

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Б@сии националната среща в .......Русе.......
Дали хора от Свиленград,Благоевград,Смолян...примерно ще дойдат.....
Този който го организира със сигурност е от Русе......
@gmivanko,ти си почитател и на френската марка,дай им съвет на администраторите на пежо клуб да си правят срещите в центъра на БГ....за да има хора,а не да търсят по всички авто форуми някой да дойде,че да се дръпнат на пистата...щото иначе са 2-ма,3-ма
Нямам нищо против марките автомобили,дори аз предложих преди време да направим една среща с някой друг клуб.....ама чак па в Русе не мож' ме накара да ида.

Дали хора от Свиленград,Благоевград,Смолян...примерно ще дойдат.....
Този който го организира със сигурност е от Русе......

@gmivanko,ти си почитател и на френската марка,дай им съвет на администраторите на пежо клуб да си правят срещите в центъра на БГ....за да има хора,а не да търсят по всички авто форуми някой да дойде,че да се дръпнат на пистата...щото иначе са 2-ма,3-ма
Нямам нищо против марките автомобили,дори аз предложих преди време да направим една среща с някой друг клуб.....ама чак па в Русе не мож' ме накара да ида.
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Ми целта е всяка година да е на различно място събора, а не всяка година на едно и също място
. миналата година беше във Велико Търново (аз не бях
) а сега русенци поеха инициятивата да станат домакини
, което си е доста отговорно да ви кажа =D>: .
Иначе ние ще си се съберем достатъно Пежа, но се пуска поканата за които иска да дойде, не е казано, че от всеки клуб кадето е пусната обява ще дойде някой, ама ако някой е близо или пък му се ходи на подобно мероприятие ето така научава и идва

ПП. paci бе че е екстра колица така е, ама и за гонене по магистралите става
... поне до 190 спокойно ги гоня
за повече нямам обороти 

Иначе ние ще си се съберем достатъно Пежа, но се пуска поканата за които иска да дойде, не е казано, че от всеки клуб кадето е пусната обява ще дойде някой, ама ако някой е близо или пък му се ходи на подобно мероприятие ето така научава и идва

ПП. paci бе че е екстра колица така е, ама и за гонене по магистралите става

- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
За да сме максимално точни - центъра на България е точно до град Габрово
Там от където и да тръгнеш всичко ти е на еднакво разстояние. Други такива стратегически удобни градове са Казанлък и Търново
До всичките изброени градове пътищата са много добри ... въпрос на организация е всичко.
traqn_savov, то и тука съм на чуждо място ама ... пусто любопитство ей!

Ами тези от Сандански и Петрич?Дали хора от Свиленград,Благоевград,Смолян...примерно ще дойдат.....

traqn_savov, то и тука съм на чуждо място ама ... пусто любопитство ей!

-
- потребител
- Регистриран: 10 мар 2005, 23:48
- Модел на автомобила: Suzuki Vitara
Пичове това не е ОБЯВА това е ПОКАНА. Адски съм разочарован от отношението на хората в този форум. Беше изтрита мойта тема с поканата,а не преместена където трябва , щото видиш ли не била в точния подфорум, сега тука оплювате. Просто е смешно. Аре чакаме и от вас покана за НАЦИОНАЛЕН СЪБОР, щото май такива работи вие не правите 

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Погледни в раздела срещи на клуба първата важна тема и виж дали не правим. Ако искам да дойда на събор на някой друг авто клуб ще вляза в техния форум и ще разбера кога и къде ще се събират.sasho_tzvetanov написа:Аре чакаме и от вас покана за НАЦИОНАЛЕН СЪБОР, щото май такива работи вие не правите
Лично мен не ми пречи вашата покана и нямам нищо против нея.