Странна среща в тъмното!
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Странна среща в тъмното!
Прибирам снощи (към 22:30) колата в гаража и ... на пътя камък.
Слизам и гледам камъка е с ... бодли.
Едно мило таралежче!
Слизам и гледам камъка е с ... бодли.
Едно мило таралежче!
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Да бе - мляко и то на Гергьовден! Голям е за мляко. Направо на месо. Много му харесва сурова кайма.
Децата видяха жив таралеж, а това е най-важното!
Децата видяха жив таралеж, а това е най-важното!
Последна промяна от nikolovvd на 07 май 2007, 13:17, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
Края на миналата седмица, паркирам на паркинга Дианабад пред блока...Слизаме, и приятелката ми вика: 'Я виж какво е това...Нещо се шмугна. Или беше голя плъх или малък Мармот(от ония дето завиват шоколада в станиол:)
В градинката между блоковете, дето има три стръкка трева многолесно го открихме. Осветихме го с телефоните....Брях - един средно голям Ежко Бежко. След като му се порадвахме малко решихме, че там може нещо да го сгази - твърде близо до паркинга.
Затова предприехме спасителна акция. Завихме го в един вързоп от вестник, да не боде....и хоп в колата...на 200-300м е началото на ловния парк. Естествено животинката се изплаши отцялата тази интервенция и се разшава във вестника. Не съм сигурен кой от двамата бе по-уплашен - Ежът или приятелката ми(аз шофирам тя държи вързопа), а бодливата гадинка си показва нослето през отвора.
В крайна сметка ценната пратка бе пренесена до местоназначенито и бе пусната в шубрака жива и здрава на свобода и надявам се в безопасност. Там в края на парка има дори едно поточе да си ловува.Сложихме му и една ябълка на гърба
за изпът.
Жалко, че не го снимах!
В градинката между блоковете, дето има три стръкка трева многолесно го открихме. Осветихме го с телефоните....Брях - един средно голям Ежко Бежко. След като му се порадвахме малко решихме, че там може нещо да го сгази - твърде близо до паркинга.
Затова предприехме спасителна акция. Завихме го в един вързоп от вестник, да не боде....и хоп в колата...на 200-300м е началото на ловния парк. Естествено животинката се изплаши отцялата тази интервенция и се разшава във вестника. Не съм сигурен кой от двамата бе по-уплашен - Ежът или приятелката ми(аз шофирам тя държи вързопа), а бодливата гадинка си показва нослето през отвора.
В крайна сметка ценната пратка бе пренесена до местоназначенито и бе пусната в шубрака жива и здрава на свобода и надявам се в безопасност. Там в края на парка има дори едно поточе да си ловува.Сложихме му и една ябълка на гърба

Жалко, че не го снимах!
-
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2006, 09:57
- Модел на автомобила: Мондео 1,8 16V 1993
- Контакти:
Много се радвам, че все още има и такива хора, направо не съм очаквал. На мен лично ми се къса сърцето всеки път, когато видя размазано животно на пътя. Намалявал съм заради пеперуда, дори да ви звучи смешно.. И в същото време, както се сещате чакам 10-15 коли докато се намери някой да си прежали накладките и усилието да намали заради крехкото ми тяло на пешеходната пътека..
ПС: Не знам защо, но ми се струва, че такава тема няма скоро да бъде отворена във форумите на Ауди и VW.. Или развръзката след първия пост ще е доста по-различна..
ПС: Не знам защо, но ми се струва, че такава тема няма скоро да бъде отворена във форумите на Ауди и VW.. Или развръзката след първия пост ще е доста по-различна..