ХХХММММММММММ !
- rEsPeCT
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2006, 12:52
- Модел на автомобила: Ford Mondel '99 2.0 16v Ghia 136 p.s
- Status: Извън линия
ХХХММММММММММ !
http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... topic=2571" onclick="window.open(this.href);return false;
Вижте по надолу!
Вижте по надолу!
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
ми честно казано видях в гугъла Мондео 2007 и Мицубиши 2007
незнам кой от кого е копирал ,но определено Мондеото е с по добър дизайн откъдето и да го погледнеш ,пък и няма голяма прилика между двете незнам колегите с мицубишитата какво са се притеснили толкоз много
незнам кой от кого е копирал ,но определено Мондеото е с по добър дизайн откъдето и да го погледнеш ,пък и няма голяма прилика между двете незнам колегите с мицубишитата какво са се притеснили толкоз много
времето е като парите-никога не стига
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
айде стига
какво са копирали, и кой от кой... единствената им прилика е че са автомобили 
Не ми се влиза в спорове, тъй като са безмисленни... но ако се гледа еволюцията на моделите, то Мондеото е евоюлирало с пъти повече от Митсубишито... но това не значи, че Митсубиши е лош автомобил... напротив... един от любимите ми...
то и аз преди време бях подхвърлил, че има прилики м/у Мондео и Мерцедес S клас... но това е било с голяма доза шега
според мен просто се следват еднакви тенденции в автомобилния дизайн 
Поздрави,
la4o

Не ми се влиза в спорове, тъй като са безмисленни... но ако се гледа еволюцията на моделите, то Мондеото е евоюлирало с пъти повече от Митсубишито... но това не значи, че Митсубиши е лош автомобил... напротив... един от любимите ми...

то и аз преди време бях подхвърлил, че има прилики м/у Мондео и Мерцедес S клас... но това е било с голяма доза шега

Поздрави,
la4o
- ```Mar4o```
- потребител с
- Регистриран: 03 сеп 2006, 23:51
- Модел на автомобила: `00 Fiat Punto 1.9 JTD 97 Mondeo TDI
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Честно да си призна, наща марка не ми е от любимите ... Но все пак я уважавам.. Имали сме няколко митсубишита .... невероятно здрава кола... добра розия.. мощност..нисък разход.. Ама.. каквото и да ми кажете.. това мондео е много по яко от това митсубиши! Пък и някой нали каза ,че прави конкуренция на СЛК мерцедес?