Форд Скорпио - верен до край!

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X
Status: Извън линия

Форд Скорпио - верен до край!

Мнение от nikolovvd » 22 окт 2006, 01:23

Отначало нямах никакво намерение да пускам каквато и да е тема, но това което видях, просто ме изпълни с гордост.
В четвъртък оставих колата в сервиза да сменят съединител. В петък си я взех и както си му е реда си прибрах и стария. Като погледнах феродовия диск и се шашнах. Бяха останали между 20-25% от феродото - останалото просто го нямаше, а ми прави номера още от морето във Варна. Така съм минал близо 2500 км и като изключа преплъзгването и тресенето при потегляне, можеше да изкарам до края на годината. С две думи - железен автомобил.

Потребителски аватар
Svetlix
потребител
потребител
Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
Контакти:

Мнение от Svetlix » 22 окт 2006, 09:55

Е все пак добре си го сменил защото не знаеш къде може да те остави. Мой познат с Мерцедес 190Д кара с неговия съединител докато не почна да приплъзва супер мноо до един такъв момент в който беше направо като автоматик :shock: 8)

Все пак трябвало е преди да прибегнеш към смяна да го пробваш на някоя рампа или бордюр дали преплъзва. Това е при условие обаче, че феродовият ти диск те е притеснявал. Ако си го сменил заради лагера ... хич да не те е яд ;)

ПС: Предполагам не си сменил само феродовия диск?

Потребителски аватар
kabeldjiata
потребител
потребител
Регистриран: 02 сеп 2005, 13:40
Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i Automatic; Saab 900 NG Automatic

Мнение от kabeldjiata » 22 окт 2006, 10:11

Така си е тези автомобили нямат грешка, това е колата, която никога няма да те остави на път :wink:

Потребителски аватар
bigdady
потребител
потребител
Регистриран: 03 окт 2006, 14:16
Модел на автомобила: SCORPIO 2.0i 122 hp седан

Мнение от bigdady » 16 ное 2006, 11:42

хахах аз така карах до краи с мойто скорпио с приплъзващ съединител и познайте кво от пловдив за софия на баирите преди ихтиман се прееба тотално и спя добре че доиде един приятел да ни дарпа до софия
NO PAIN NO GAIN

Потребителски аватар
Mr.Scorpion
потребител
потребител
Регистриран: 05 фев 2006, 23:13
Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0 Ghia

Мнение от Mr.Scorpion » 24 ное 2006, 02:02

Колеги отивам в сервиза на баща ми и му викам да сменим съединителя.Той вика хубаво оставия и ела следобед.Отивам и бащата разправя хубаво че дойде да го сменим като го отворих ме и феродовия диск падна на сол в ръцете ми имаше една по голяма от частите и само тя е хващала.И колата я закарах на ход *00124*
Изображение Изображение

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”