Може ли Ауди А6 2.5 ТДИ '97-'04г. да избяга от Мондео 2.0?
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Може ли Ауди А6 2.5 ТДИ '97-'04г. да избяга от Мондео 2.0?
ВИЖ СЕГА , имам компютър от 1 год. работя с него от 20 дни - специалист ли съм ? Но , като си стоя пред него ти не знаеш какъв съм , само можеш да предположиш . така и със ЗАЗ -а 968-А фабричен ! Та затова казвам -" от шофьора Е , не от колата " А тая ламаринка долу , вдясно , под волана , и внука ми я натиска , и кво !?
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Баш си е така, но трябва да познаваш и другите автомобили!
Поради тази причина ги правим смешни мангалите с ефтините Q7 и Cayenne с 3 литровите дизели по баирите. С техните 2.5+ тона не могат да поемат, но надолу са неудържими и ги оставям да ме изпреварват. То надолу и колелото вдига 70-80 км/ч.
Поради тази причина ги правим смешни мангалите с ефтините Q7 и Cayenne с 3 литровите дизели по баирите. С техните 2.5+ тона не могат да поемат, но надолу са неудържими и ги оставям да ме изпреварват. То надолу и колелото вдига 70-80 км/ч.

- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Когато си знам до къде ми е предела на възможностите / докъде ми е лудостта / това е добре , и както знаем : няма шивач , с добри дрехи , няма обущар с добри обувки , няма и карачи с добри коли , но всяко правило си има изключения ! Много мутри , за малко години минаха много километри , натрупаха опит , знания , възпитание , колите им поостаряха ,и сами трябва да ги отличаваме , заяждайки се , за да не се хапем самички после , от последствията , които сами сме предизвикали,или на които сме откликнали ! Вчера на магистрала ХЕМУС фиеста , ме изпреварва , а аз карам с 170 км/ч , а тя с пет човека , какво да правя да се заяждам , че ме гони ,? ми нали ако почна тя ще излети ,- ето ви въпрос на съвест ! Направих чупка в дясно , и довиждане , а след 5 минути го настигам , накарал се . Това е .
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
През повечето време компютъра ми поддържа разрешената от закона скорост, но по някога ме дразнят разни "специалити" със скъпи коли таралясници, когато ми се залепят на задния номер и започнат да ми святкат и притискат. В същото време виждат, че пред мен има друг автомобил или камион и няма възможност да излетя нагоре. В тези случаи изчаквам да се освободи пътя пред мен и ги правя на точка в огледелото за задно виждане, защото докато те минат от V-та на ІV-та моята скоростна кутия връща 4 скорости назад. На практика трябва само да натисна педала до долу без да пипам скоростния лост.
- aniaeg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2009, 11:26
- Модел на автомобила: volvo v40
абе приятел,със ЗАЗ 986-А (оригинал) когато биеш лада,ела ми се обади.казах ти -карал съм и двата автомобила,няма място за сравнение.говорим за ФОРД и АУДИ.не е по темата ама взимай ЗАЗА и идвам с ЛАДАТА,пълен сток,без промениЯЛТА написа:ВИЖ СЕГА , имам компютър от 1 год. работя с него от 20 дни - специалист ли съм ? Но , като си стоя пред него ти не знаеш какъв съм , само можеш да предположиш . така и със ЗАЗ -а 968-А фабричен ! Та затова казвам -" от шофьора Е , не от колата " А тая ламаринка долу , вдясно , под волана , и внука ми я натиска , и кво !?

Бъди себе си,има достатъчно други
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Пак казвам , от шофьора е , не от колата , но не е ясно , къде да избяга , на градско , извънградско , магистрала , изкачване , спускане , комбинирано трасе , и тям подобни . Затова в състезанията има класове , иначе се обезмисля гонката . Ако мондеото е бензин 2.0 , смятам , че аудито ще гълта прах , ако е дизел / не съм карал / може да е на кантар , после има скрити тунинги , поради което това са любителски закачки и сравнения , и най вече едва ли надбягващите се са сами , като шахматисти , - а другите участници в движението винаги пречат в такъв момент ! И нямам вече ЗАЗ , иначе какво ще правя в този форум , имам само спомени от него ,- 170 000 км. с него . Някои от ВАС , през целият си шофьорски стаж няма да навъртят такъв пробег ! А аз съм навъртял 3 500 000 км. , и за това така мисля ! Дай боже всеки обичащ шофирането да навърти , и повече !
Последна промяна от ЯЛТА на 05 сеп 2010, 23:39, променено общо 1 път.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО