По въпроса за "жена-шофъор и негър-скиор"

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Status: Извън линия

Мнение от paci » 04 апр 2007, 05:25

Кой те спира? Като си видяла, че се влачи у средната лента погледна ли регистрацията ? Може и да е Софийска но опредлено незнае на къде е тръгнала :)
Ходих едно лято с дъртия ми Ескорт в София да прибираме на зетя един багаж. Нито аз знам в София къде се намирам нито той. Той помни пътя от автобуса като е минавал.
И глей ко стаа!!!
Движи се paci у средната лента с тунингования си ескорт и се влачи едваам-едваам в готовност зетя да му проблесне на следващата пресечка или светофар на къде сме ... у средната щото трябва съм гото я у лево я у десно. Хуу беше, че никой не ми свирка, дава зор или там квото и да било, даже едно BMW ми даде път да се включа в движението след като спряхме да питаме къде сме и на къде да вървим.
Зетя тогава ме пита знам ли каква е разликата м/у тези които бързат и тези които карат бавно ?
Тези които карат бавно незнаят на къде са тръгнали.
Даамм и се набихме у летището в опит да излезем от София =)):
liony, оня примат дето те яркал изодзадзе.
Някой да се поразрови в правилника, щото си мисля че имаше нещо, че нямаш право да юркаш тоя пред тебе като му свиркаш и светкаш. Да си имала и свидетел с тебе и ...
Тоя па мноу печен бил. :evil:

liony
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2007, 15:53
Модел на автомобила: Fiesta 1.25, 16V, Zetec-S, 1997

Мнение от liony » 04 апр 2007, 09:35

хаха мда, Декември месец, в една от най-големите мъгли аз отивам с майка ми на банкет с уговорката тя да пие, а аз да я прибирам. Та тръгваме си посреднощ с нея и още трима нейни колеги. Да ама аз за първи път в локалното на Цариградско, видимост до 1 метър пред носа ти, пътя неосветен. Нито халогенки, нито нищо не помагат да видиш къде си. Е тръгваме и те ми казват "абе карай все направо, ще стигнем". Добре де карам аз карам вече доста време, но така и не виждаме отбивка за да излезнем от това локално. По едно време стигам до един знак (наляво или надясно след знака) и спирам точно срещу него и почваме да умуваме накъде. Пък те порядъчно подпийнали хората и викат "карай на дясно". Дясно дясно, ама стигнахме табелката преди летището "Welcome back" или "See you soon", не помня вече *00124* *00120*
та така де знам какво е да не знаеш накъде си тръгнал и за пръв път да минаваш, доста е неприятно.

По принцип не притеснявам такива хора, които карат пред мен. Наум си мисля някой работи и гледам как да ги изпреваря по-бързо.

Но в случая вчера изходите от булеварда са само от дясно, първия ляв е доста далечко, та дори и да не е знаела къде отива, дясната лента върши перфектна работа. А и аз отдалече видях каква е колата и каква е регистрацията (както казах по-горе - Пернишка). Мислех си, че кара достатъчно бързо, до момента в който не започнах много да се приближам и да виждам как само скъсявам дистанцията, а другата намалява и намалява. Лошото беше, че имаше доста коли отсрани каращи с по 90-100км и нямаше как да се изнижа бързо (та затова казвам, че ме спира). Е издебнах момента, и докато изпреварвах видях, че всъщност е жена (по-скоро момиче), което най-безцеремонно просто си пее и не обръща внимание на останалото движение *00127*

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 04 апр 2007, 13:07

http://fishki.net/comment.php?id=19517" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение

Потребителски аватар
ImpossibleMan
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011

Мнение от ImpossibleMan » 04 апр 2007, 15:35

Фиеста, с пет мадами вътре кара пред мен оная вечер с 20 по средата на платното. Не мога да ги изпреваря, затова чакам спокойно и се чудя какво искат да направят. В тъмното не знам, че е жена шофьор ( ама то близко до акъла) Караха така стотина метра и после изведнъж без мигач, от средата на платното кривнаха към OMV-то :) Ех, разбрах най- сетне, че карат на изпарения и се чудят как да заредят, като няма и един пич с тях ;)

Потребителски аватар
murselin
потребител
потребител
Регистриран: 16 окт 2006, 22:21
Модел на автомобила: Форд Мондео Джия /98/ 2.0I 130k.s.
Контакти:

:)

Мнение от murselin » 04 апр 2007, 17:58

това спиране с резките спирачки е често срещана практика когато някои спи на пътя(не коментирам точния случай),аз лично го прилагам на наглите тираджий,изпреварваш го намаляваш до 20 и после го оставяш да качва баира с колкото си иска:).Работи добре и с нагли бакшиши :lol:
добрите момчета отиват в рая ! лошите където си поискат :)

Потребителски аватар
ImpossibleMan
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011

Re: :)

Мнение от ImpossibleMan » 04 апр 2007, 18:50

murselin написа:това спиране с резките спирачки е често срещана практика когато някои спи на пътя(не коментирам точния случай),аз лично го прилагам на наглите тираджий,изпреварваш го намаляваш до 20 и после го оставяш да качва баира с колкото си иска:).Работи добре и с нагли бакшиши :lol:
Като каза тираджии, един се лепнал зад мен, ама не изпреварва, а виси на 2 метра. Карам с 80 с Поршрто( дето вече е в Кремиковци) и викам на майка си - гледай сега. Натискам педала на спирачката, ама той с реленце, дето светва стоповете без ни най-малко да задействат спирачките. Гледах му сеира в огледалото как наби кучките, а аз даже не пуснах педала от газта :)

abcd11
потребител
потребител
Регистриран: 24 мар 2007, 02:48
Модел на автомобила: FORD

Мнение от abcd11 » 08 апр 2007, 21:25

Това послание важи затебе ве.Кирчо лудия!

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 15 май 2007, 16:23

http://www.vbox7.com/play:cfeb09e7" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
Ден
потребител
потребител
Регистриран: 21 ное 2008, 03:31
Модел на автомобила: Форд

Re:

Мнение от Ден » 04 юли 2009, 00:56

ImpossibleMan написа:Фиеста, с пет мадами вътре кара пред мен оная вечер с 20 по средата на платното. Не мога да ги изпреваря, затова чакам спокойно и се чудя какво искат да направят. В тъмното не знам, че е жена шофьор ( ама то близко до акъла) Караха така стотина метра и после изведнъж без мигач, от средата на платното кривнаха към OMV-то :) Ех, разбрах най- сетне, че карат на изпарения и се чудят как да заредят, като няма и един пич с тях ;)
Интересно, видял си мадамите че са 5, но не си видял че жена кара? При това и било тъмно и нищо не се виждало? :shock:
ImpossibleMan написа:
murselin написа:това спиране с резките спирачки е често срещана практика когато някои спи на пътя(не коментирам точния случай),аз лично го прилагам на наглите тираджий,изпреварваш го намаляваш до 20 и после го оставяш да качва баира с колкото си иска:).Работи добре и с нагли бакшиши :lol:
Като каза тираджии, един се лепнал зад мен, ама не изпреварва, а виси на 2 метра. Карам с 80 с Поршрто( дето вече е в Кремиковци) и викам на майка си - гледай сега. Натискам педала на спирачката, ама той с реленце, дето светва стоповете без ни най-малко да задействат спирачките. Гледах му сеира в огледалото как наби кучките, а аз даже не пуснах педала от газта :)
Какви кучки, за кучета ли става дума?
abcd11 написа:Това послание важи затебе ве.Кирчо лудия!
Да, карат като луди!
"Който иска да постигне нещо намира начин,който не иска намира оправдания."
Живеем в свят, където един глупак създава много глупци , а един мъдрец - твърде малко мъдри. Г. Лихтенберг.

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Контакти:

Re: Re:

Мнение от madboy » 04 юли 2009, 01:35

Ден написа:Какви кучки, за кучета ли става дума?
Тц! Спирачки.
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 04 юли 2009, 05:17

madboy написа:
Тц! Спирачки.
Тц!
Т'ва беше едно време, ти май си забравил?
Тогава тираджиите возеха с тях дамски кучета и в такива моменти ги пооплескат, оплескат и продължават курса :) :D:

Потребителски аватар
Svetlix
потребител
потребител
Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
Контакти:

Re:

Мнение от Svetlix » 04 юли 2009, 14:06

MegatroniC написа:http://fishki.net/comment.php?id=19517" onclick="window.open(this.href);return false;
Неписано правило: С колкото по-голям и високопрходим джип заседнеш, с толкова по-голям и як влекач трябва да те вадят :D
Изображение

Потребителски аватар
hitrata_lisi4ka
потребител
потребител
Регистриран: 11 яну 2008, 16:25
Модел на автомобила: Малък черен звяр 206 1.4 HDI '05та, бърз като вятъра и зъл като пинчер!

Re: По въпроса за "жена-шофъор и негър-скиор"

Мнение от hitrata_lisi4ka » 05 юли 2009, 00:30

:arrow:
Последна промяна от hitrata_lisi4ka на 19 юли 2011, 19:39, променено общо 1 път.
They're Pinky and The Brain
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.

Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3

Мнение от snaiperisto » 05 юли 2009, 00:34

Абе , гледам ... поддържате моя тема , еее , направо съм "класик" ... чак се възхищавам от себеси. :D:
...дрън-дрън...мноо важно...

Потребителски аватар
Ден
потребител
потребител
Регистриран: 21 ное 2008, 03:31
Модел на автомобила: Форд

Мнение от Ден » 10 юли 2009, 12:54

paci написа:
madboy написа:
Тц! Спирачки.
Тц!
Т'ва беше едно време, ти май си забравил?
Тогава тираджиите возеха с тях дамски кучета и в такива моменти ги пооплескат, оплескат и продължават курса :) :D:
Последно, какво е? :?
"Който иска да постигне нещо намира начин,който не иска намира оправдания."
Живеем в свят, където един глупак създава много глупци , а един мъдрец - твърде малко мъдри. Г. Лихтенберг.

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 10 юли 2009, 14:11

Дали вината не е у нас мъжете?
Факт е, че ако оставим жените на спокойствие да си карат, в крайна сметка ще се научат да карат добре.
Ако ги ползваме да ни возят, когато сме пили, то тогава няма как да се научат.

И другото е вярно, че и от двата пола има водачи, които дори да са като "Шотландски боец" безсмъртни и 500 години няма да им стигнат да се научат.
Няма по-страшно в провинцията от човек израстнал извън София и покарал 1-2 години там, да се върне в родното си място. При тенекеджиите е пълно с коли на такива "състезатели".

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 10 юли 2009, 22:52

Едно Bravo GT вчера как ми се вре от дясно и ме засече.
Спрях музиката и се амбицирах :evil:
Запалих фаровете у му се лепнах на бронята.
Пуснах м/у временно един който се опитваше да се включи в движението.
Догоних аз Бравото и на 2йна непрекъсната го изпреварих и се бутнах пред него в колоната преди светофара.
При изпреварването видях, че е "кака".
Ако бях видял преди това, че е жена нямаше да се "амбицирам" и щях да я пусна.
Обаче какво следва на следващия светофар!
Тя пак от дясно намира пролука и с клаксон си проправя път.
Аз си кротнах вече да върви де ще не ми дреме. Обаче колко ли са я псували тези на които тя свиркаше да й правят път :)

Навиках един познат който си е новобранец шофер па и BMW си взе.
Амбицирал се и той след някакв кака, че явно го е ядосала нещо, обаче той си я видял, че е жена и познайте кво станало?
Преценил, че щяла да мине в колелото и той след нея, обаче тя решила да спре и той спрял в нея :)
Оплескал я отзад и кат вика той я и повторил, че си и платил. :D:

Казах му "видиш ли, че е жена пускай го да бега де е тръгнало, дай му път, дори ти да си с предимство й дай такова"

Потребителски аватар
S_C
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX
Контакти:

Мнение от S_C » 11 юли 2009, 09:44

Тц...не вярвам...при жените не знам защо,ама екземпляри напълно лишени от чувство за ориентация в пространството се срещат далеч по-често.Там просто крайностите са повече.Има много добри шофери-жени,но има и много такива,дето изобщо не знаят къде се намират.Имам наблизо примери и за двете.При мъжете средното ниво е някак си по-разпространено.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
Контакти:

Мнение от denisebastian » 11 юли 2009, 11:28

За съжаление и аз трябва да призная,че в шофирането сме по слаби от мъжете,факт е!Но!!!Тези от нас,който се справяме доста добре Изображение определено са в пъти по-добри,от мъжете...също факт.Единственото което ни куца на повечето е,че в кризистна ситуация,не умеем да реагираме адекватно.Най-често пускаме волана,закриваме очите и...каквото стане :mrgreen:
Ама споко,работим по въпроса >:D<: Скоро и в това ще ви изместим :D:
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!

Потребителски аватар
samsung_bg
потребител
потребител
Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г

Мнение от samsung_bg » 11 юли 2009, 11:41

denisebastian написа:...Единственото което ни куца на повечето е,че в кризистна ситуация,не умеем да реагираме адекватно.Най-често пускаме волана,закриваме очите и...каквото стане :mrgreen:
...
Е това искам да го видя
*00202*
Изображение

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”