наживо от кръмата
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
- Status: Извън линия
Re: наживо от кръмата
Посъветвай се с психотерапевт, детското в теб отново проговаряbelleamie написа:Ти пък - последния път като пробвах половин бира ми дойде много. Подкарала съм я на мляко и нескуикчета.jlpetkov написа:то и на мене нещо не ми се пие...след първия литър вино...

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Да, бре, нещо е съмнително! Да не би наистина да е нещо детско??pantata написа:Посъветвай се с психотерапевт, детското в теб отново проговаряbelleamie написа:Ти пък - последния път като пробвах половин бира ми дойде много. Подкарала съм я на мляко и нескуикчета.jlpetkov написа:то и на мене нещо не ми се пие...след първия литър вино...![]()

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Боже...колко мъка има по този свят...Боже....................................Й.Йовков
Ей не ви стигна пиене и тва е .....................................................А.Иванов
Ей не ви стигна пиене и тва е .....................................................А.Иванов
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- GODO
- потребител
- Регистриран: 21 яну 2008, 08:21
- Модел на автомобила: ford cougar 2.5
- Контакти:
Колежке, да не се раболяваш,как така д а не ти се пие????belleamie написа:АКо се примирите че ще се движим по ограниченията, че и по-бавно според както съм си преценила аз, че ми е безопасно мога да ви возя. От известно време насам просто не ми се пие... чудна работа.
човек се учи докато е прост