Джанти от www. ........ .bg
-
- Status: Извън линия
Джанти от www. ........ .bg
Здравейте,
попаднах на доста интересен сайт за поръчка на гуми www. ........ .bg", но за съжаление в по-голямата си част не е преведен (, а е само на немски
).
Някой купувал ли си е дванти през него? Ако да дасподели впечатления. Аз лично не знам тези цени там за 1 бр. или за 4 бр. са! Пише само, че включват ДДС и транспорт до БГ, но как става плащането и кой е продавача никой не знае... Ако цените са за к-т са много изгодни, а и някои марки ги няма в БГ изобщо.
Та ако някой е ползвал сайта и/или знае немски, моля за съдействие! Предварително благодаря
попаднах на доста интересен сайт за поръчка на гуми www. ........ .bg", но за съжаление в по-голямата си част не е преведен (, а е само на немски

Някой купувал ли си е дванти през него? Ако да дасподели впечатления. Аз лично не знам тези цени там за 1 бр. или за 4 бр. са! Пише само, че включват ДДС и транспорт до БГ, но как става плащането и кой е продавача никой не знае... Ако цените са за к-т са много изгодни, а и някои марки ги няма в БГ изобщо.
Та ако някой е ползвал сайта и/или знае немски, моля за съдействие! Предварително благодаря

- didistar
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2008, 20:34
- Модел на автомобила: eskort 1.6 16V ZetTek
Re: Джанти от www. ........ .bg
Доста добри цени мисля че са за 4 бр. ,ама чака не ми се вярва ,но има една отметка в горния десен ъгъл пише минимум 4 бр трябва да поръчаш така ,че си мисля че цената е на комплект ,ама OZ 14 на 108 за 360 лева чак не ми се вярва да са четири.Може цената да е за една. но пък стоманените цената е 57 евро не ми се вярва да е за една. Имали някой който е напред с немския да каже ако пише някъде.

Полека и все в дясно
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: Джанти от www. ....... .bg
Виж този http://www.barzgumve.com/. Също е немски, със сигурност доставят до България, доставката е включена в цената. Имат офис и в София доколкото знам.
-
Колега, този сайт е за гуми, а не за джанти! А и цените са като в БГ, даже нагоре. Аз имам оферта за 205/45/16 Йокохама Парада за 200 лв./бр., а в този сайт е 360 лв. за бр.debug написа:Виж този http://www.barzgumve.com/. Също е немски, със сигурност доставят до България, доставката е включена в цената. Имат офис и в София доколкото знам.

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Не обърнах внимание, че търсиш джанти... А цените - някой са нагоре - други - надолу
.

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Посочения сайт е нескопосано копие на: http://www.tyre-shopping.de/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Няма нужда да правим безплатна реклама на нещо, което дори още не работи... за това махам линка...
Няма нужда да правим безплатна реклама на нещо, което дори още не работи... за това махам линка...