Новото Мондео - пълно разочарование

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Status: Извън линия

Мнение от debug » 27 яну 2008, 11:50

Пробвах си новия Microcat (11.2007) :D:

Изображение
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:

Мнение от DigiPro » 27 яну 2008, 12:10

debug написа:Пробвах си новия Microcat (11.2007) :D:
Качи го някъде на торент или нещо подобно, но да не е rapidshare.

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 27 яну 2008, 12:21

С най-голямо удоволствие, стига да кажеш къде и как. 1,13Gb е архивиран. Дръпнах го от torrents.ru снощи, но досега не съм създавал торент и нямам идея как да стане :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Контакти:

Мнение от pepy1 » 27 яну 2008, 13:52

за да го качиш на торент тракер трябва да ти дадат права за това ,трябва да отговаряш на определени критерии като бърза връзка на нета вътрешна и външна ,добра машина с много свободно място и добър процесор ,денонощно да работи компа статично ай пи (за повечето тракери).......
по лесно ще е да го качиш на нещо като data.bg (фрии сървър)
и да се сваля кой с каквото има флаш гег ,гет райт, уиндоуската свалячка или пък тая на мозилата
ако ти дадат права на ъплоудер много е ангажиращо иначе не е лошо,пък и създаването на торент не е сложно -но отнема време за да стане добре
времето е като парите-никога не стига

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V

Мнение от Bijutera » 27 яну 2008, 17:27

качи го в датата,няма смисъл да ставаш ъплоудър за един торент :?

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител

Мнение от debug » 28 яну 2008, 17:54

Утре към обяд ще е на http://store4.data.bg/clubford/MCT/... ъплоудът ми е ужасно бавен. Ще пусна тема в "Софтуер" като го кача.
Изображение

Изображение

hofman4o
потребител
потребител
Регистриран: 31 окт 2007, 09:07
Модел на автомобила: New Mondeo

Re: Новото Мондео - пълно разочарование

Мнение от hofman4o » 19 мар 2008, 11:38

За недоверчивите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229167" onclick="window.open(this.href);return false;

До въпросното Мондео е и Стилото ми.Ако искате мога да кача снимки и на авенсиса, може би имам някъде из компа.
Искате ли още снимки на въпросното Мондео - отзад, отпред откъде ??Километраж с навъртяни километри, или снимка на талона.казвайте вие сте на ход.Много ме кефи като гледам повечето отвас как се дразнят и не вярват.тези дни имам малко повече свободно време та може да продължим дискусията :))
Сега по-добре ли ви стана като разбрахте че тази кола наистина съществува и че наистина имам такав кола.Или сега ще се появи някой гений който да каже че досега съм обикалял София да търся червено Мондео което да снимам?За това питам искате ли още снимки? Като предложих да се обзаложим на пари за колата , защо никой не се обади, нали сте убедени че лъжа.даже и тел. си бях оставил.
Някъде някой беше написал да съм си купил и фотоапрат.Да аз по принцип си имам и фотоапарат, модела ще си го запазя в тайна, за да не кажете че и снего се хваля.Искате ли снимк и на фотоапрата....................???? :P
Проумейте че вече има много хора, които през 2-3 год. си сменят личните коли с нови такива, предимно от средния клас, а не ходят да си купуват кочини от автоборсите за по 20-30 хил.евро. на незнайни километри и с незнайна съдба.Пожелвам го и на вас, поне на тези които проявиха разум в тази тема, макар и да са малко на брой.

Снимката е правена днес /19.03.2008 год./ с телефона ми.
Пращам снимка тъй като във форума на тунинг.бг се появи ваш представител с твърдението че лъжа.
Аз мнението за този модел съм си го казал така че няма какво повече да напиша.
Поздрави
Последна промяна от hofman4o на 19 мар 2008, 12:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител
Регистриран: 01 май 2007, 13:38
Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V

Мнение от TURBOTO » 19 мар 2008, 11:54

Абе тоя още ли е тук,аз си мислех,че вече е преминал във вечните ловни полета на баннатите.След около половин година той най-после публикува снимка на "своята" кола.Сигурно 6 месеца е търсил по улиците подходящата кола за да я снима и представя за своя.hofman4о,я сподели с нас колко коли успя да си купиш след последния твой факс който получи отгоре,сподели с нас как е мощността,още ли не искат да тръгнат без да ги форсираш до 3000 оборота,още ли не искат да вървят.... =)): *00120*
hofman4o написа: така че няма какво повече да напиша.
Чувствай се свободен да не пишеш мнението си повече-никой не го иска и не го счита за миродавно!!!
Поздрави!!!
Изображение

hofman4o
потребител
потребител

Мнение от hofman4o » 19 мар 2008, 12:18

Еми тука съм, къде искаш да бъда?
Ти да не си мислиш че съм някакъв мираж, искаш ли моя снимка за да ти докажа че съществувам? :mrgreen:

Аз мнение за автомобила в предишния ми пост не съм изказал, просто си показах една от колите.
Не съм чел всичко, щото притчи и народни мъдрости не ми се четат.
Евала на един от вас, който написа, че само заради едно отрицателно мнение повечето се изложиха.Аз не съм се регистрирал за да търся съвет или помощ от вас.Просто си изказах впечатленията.Защото когато утре един от вас тръгне да си купува нова кола и се чуди между 3-4 марки и прочете нещо подобно ще се замисли поне малко дали и той няма да бъде "поредния" късметлия.
Както казах вече помощ или съвет от вас не търся.Имам си глава и мога да се оправям.По отношение на Мондеото аз вече съм се оправил, просто е въпрос на 4-5 мес. да дойде нещо много по интересно като модел, визия и т.н. .А до тогава колата все още е моя и ще си изразявам мнението относно нея, както намеря за добре!

Потребителски аватар
JoroM
потребител
потребител
Регистриран: 17 дек 2005, 21:43
Модел на автомобила: 99* Focus 1.6 Turbo, Audi A3 1.8T+

Мнение от JoroM » 19 мар 2008, 13:34

Аз бях невярващия представител на клуб Форд, които го обвини в лъжа, ето link към темата:

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=43&t=85007

hofman4o
потребител
потребител

Мнение от hofman4o » 19 мар 2008, 14:05

Като си толкова принципен що не отидеш в тунинг.бг да си редактираш мнението че не е било лъжа, или да разбирам че все още ме мислиш за лъжец?

Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител

Мнение от TURBOTO » 19 мар 2008, 14:49

hofman4o написа: или да разбирам че все още ме мислиш за лъжец?
А по какво личи,че не си...? Както се разбрахме снимката нищо не доказва:roll: :roll:
Абе,колеги докога,ще продължава този цирк не мога да разбера?!?!?!?!?!.Cenzor,la4o,cossy,или който има нужните права-не мислите ли че вече става прекалено,в началото беше смешно,но сега вече не е.Според мен подобна тема не бива да стой постоянно в на първо място в раздела да я гледат и външни хора,айде ние горе-долу се знаем дето пишем редовно тук и знаем за какво става на въпрос,ама има и хора дето може и да приемат насеризоно тези клоунски изпълнения!!! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител

Мнение от debug » 19 мар 2008, 15:26

Стига де, все пак това е демокрацията - всеки може да си каже мнението. Защо така се дразните на човека с Мондеото? Работи, вади пари, купил си го е - добре. Не е доволен - лошо за марката, ама все пак както беше писано по-напред - никой от нас няма акции във Форд. Малко се поизсили с едни изказвания, ама пък и доста хора го предизвикаха и нахраниха. Често казано на мен не ми харесва фанатизираната защита на марката - Фордовете определено си имат доста кусури, и като ги премълчаваме, те не стават по-малко...
Както и да е, смятам че модераторите съвсем демократично оставиха темата, а hofman4o не заслужава бан само защото не харесва Форда си. Пък и никой не ви кара да пишете насила и да вдигате темата, нали?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител

Мнение от TURBOTO » 19 мар 2008, 15:53

Ами ако става на въпрос той самият вдигна темата след като почти два месеца никой не беше писал в нея,така,че май вдигането на темата се прави еи така да има сеир.Добре, не си доволен,не ти харесва колата боклук е,скапана е и тем подобни-ОК изказваш това мнение и продължаваш нататък,нужно ли е периодично да ни се напомня за това?
Изображение

Потребителски аватар
isoiso
потребител
потребител
Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г

Мнение от isoiso » 19 мар 2008, 17:11

Колега, hofman4o с простотията няма да се пребориш, така че си свиркай. Аз ти вярвам, продай си Мондеото на някой от "разбирачите" да си чупи яката глава с него ;): Хората с които спориш тука няма смисъл да ги предпазваш от нищо щото скоро пари за такава кола няма да съберат :lol:

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Контакти:

Мнение от madboy » 19 мар 2008, 17:52

Точно така, колега- вземи пример от isoiso! Както виждаш и той самият, не само че се е набутал с Мондео (по-дърто от твоето), но си е взел и фии ..аАлфа 166. Обаче да си го чул да мрънка наляво-надясно по форумите?! Седи и си трае, докато не му писне и ги разкара към Надин.
:D:
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

geo_g
потребител
потребител
Регистриран: 02 юни 2006, 17:00
Модел на автомобила: A4 1.8T,
Punto 1.7D

Мнение от geo_g » 19 мар 2008, 18:05

Та това си е чист латиносериал достоен за Оскар!
Евала за писателските умения!

Потребителски аватар
isoiso
потребител
потребител
Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г

Мнение от isoiso » 19 мар 2008, 21:41

madboy написа:Точно така, колега- вземи пример от isoiso! Както виждаш и той самият, не само че се е набутал с Мондео (по-дърто от твоето), но си е взел и фии ..аАлфа 166. Обаче да си го чул да мрънка наляво-надясно по форумите?! Седи и си трае, докато не му писне и ги разкара към Надин.
:D:
Като ти гледам резачката :lol: с каквото и да я смениш . . "ще скочиш на голяма машина" :twisted: Със същия успех можеше да напишеш и Фии .. Ферари, щото пак са една фирма. 8) А за Форда нищо не пречи новия модел да го изпортят . . .

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Контакти:

Мнение от madboy » 19 мар 2008, 22:17

isoiso написа: Като ти гледам резачката :lol: с каквото и да я смениш . . "ще скочиш на голяма машина" :twisted: Със същия успех можеше да напишеш и Фии .. Ферари, щото пак са една фирма. 8) А за Форда нищо не пречи новия модел да го изпортят . . .
Резачката не се сменя за нищо! *00202*
Алфа Ромео е собственост на Фиат, но Фиат не притежават изцяло Ферари *00138* ... и слава богу. Изображение
Относно кой колко се изпортва- това е дълга тема и сигурно няма да ти хареса.

:wink:
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

iztreshtql
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle

Мнение от iztreshtql » 19 мар 2008, 23:27

Странни спорове. Забелязал съм, че доста от хората тука сляпо защитават Форд. Аз съм МНОГО ПРОТИВ това. Ето баща ми 5г аз 2г го караме този Фокус. Върви, спор няма. Чупи се, спор няма :). Изкл. способност да НЕдозавива притежава :), сигурно заради предното предаване и лиспата на ESP. Има си и много +, окачването е много, МНОГО добро, яде дупки и полицаи. Баща ми е човека, който дава парите за кола, аз работя, но няма как да ми стигнат да си позволя сам. Факт е, че неще и да чуе за МП, като цяло не само за Форд. Не може да ми записват с 3-4 МЕСЕЦА напред за тенекиджииските му работи. Много им куца сервиза, не от към качество, а от към възможност за приемане на автомобилите. Не знам този дали има Мондео, или даже и каруца с конче няма, но нека да приемем че има, какво пречи найстина колата да е скапана. Новия Фокус е зле, зле е по думи на хора от МП, не по мой. Аз не разбирам много от коли, както се вижда от темата ми за избор на марка, гледам коли от същия клас на Форд, Опел, КИА и т.н. Няма кой да ми купи Мерцедес или БМВ, тогава вече си говорим за други качества. Днес като бяхме до ШоуРуума на Опел, той водеше разговор с един от работещите там, познат и го пита Форд или Опел, той каза че са на едно ниво, а аз му казах :) "до сега си трошихме главите във Форд, сега малко в Опел", далеч съм от мисълта, колко ЗДРАВА кола е Опел, но също така и нямам 70 000лв за кола :), така че може да ме видите, ако разбира се всичко се развие както трябва, след 3 месеца да напиша "ебати якия Опел" или "ужас как се пре*бах". Малко се отклоних, но съм твърдо против това, да си обясняваме колко страхотни коли са Форд, съжалявам ако засегна някои.

Заключена

Върни се в “КАФЕНЕ”