KIA, SKODA, Toyota...?
-
- потребител
- Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
- Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph
- Status: Извън линия
Re: KIA, SKODA, Toyota...?
Да ви кажа честно преди да взема Акцента много гледах новата Фабия - много по-лошо качество на тапицериите и пластмасите на таблото и вратите - сравнимо само с Логан, а и по-къса с по-твърда возия, по-скъпа, че и с по-старомоден мотор - 1,4 - 80 к.с. Все пак, чисто субективно - важното е да ти харесва - така че - тест драйв! 

Колкото повече, толкова повече!
Мечо Пух
Мечо Пух
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Правилно си забелязал, новата Fabia вътре е разочароваща, но чак до нивото на Dacia не е. Иначе е добра кола - прилично поведение на пътя и много пространство като за класа си.muko написа:Да ви кажа честно преди да взема Акцента много гледах новата Фабия - много по-лошо качество на тапицериите и пластмасите на таблото и вратите - сравнимо само с Логан, а и по-къса с по-твърда возия, по-скъпа, че и с по-старомоден мотор - 1,4 - 80 к.с. Все пак, чисто субективно - важното е да ти харесва - така че - тест драйв!
Не разбирам какво му е старомодното на мотора - съвсем е на нивото на конкурентите и над това на Dacia (която ползва стария 1.4 8V 75 к.с. мотор на Рено).
Добра кола, но наистина прецакаха интериора, да обобщя. Освен това копира Mini и страшно прилича на Suzuki Swift. Прекалено.
Ford. Feel the difference
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
- Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle
Нещата клонят към Астра GTC. Двигателя ще е или 120 или 150 кончета, ще се опитам да навия баща ми за 150, макар че мисля, че с турбото и 120 на това купе са му добре. Някой ако има впечатления от тази кола да сподели, спрях се на нея защото приятел има такава 150hp. дизел, но фактора тук е, да не казвам голяма дума ще може да ми уреди отстъпка от порядъка на 15тина %, което никак не е малко, а колата не е лоша. Вярно Опел е, обаче ако всичко бъде наред живи и здрави, ще стъпи на много изгодни пари, за такава кола. Като екстри нищо особено, задължително ще е със ESP, което върви в пакет с бутона за спортен режим, климатроник-а, а всичко друго е добре дошло, за него претенции нямам.
- chaosdd
- потребител
Колата е добра, нямай предубеждения към Opel, все едно да имаш към Ford. В момента моделите им са доста успешни (за разлика от дръвцата от 90-те). Дизелoвият мотор 1.9 е на FIAT и преди няколко години бе сред най-модерните на пазара. Вече не е, но е достатъчно добър. Имай предвид, че ценообразуването на Opel е такова, че дават 10 до 12% отстъпка за "добър ден", така че не се впечатлявай толкова от отстъпката. Сравнявай колко плащаш и за какво, а не уж колко по-малко плащаш.
Поздрави и успех с покупката!
-
- потребител
- Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
- Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph
И аз чувам добри отзиви за новите опели, въпреки, че истината с качеството става ясна по-късно - като мине някоя година. Другото им предимсво е, че имат много вносители и дават най-големите отстъпки при директно пазарене. Затова задължително преговаряй за цената! 

Колкото повече, толкова повече!
Мечо Пух
Мечо Пух
-
- потребител
Точно това е идеята от към парична гледна точка. Тази седмица ще имаме яснота за нещата. Благодаря на всички за мненията, ще напиша ако има някаква промяна.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
iztreshtql написа:Точно това е идеята от към парична гледна точка. Тази седмица ще имаме яснота за нещата. Благодаря на всички за мненията, ще напиша ако има някаква промяна.
Днес видях много интересна оферта във вестника:
http://www.actyon.bg/prices.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SUV Ssang Yong Actyon с 230 E 4-цилиндров, бензинов, 150 к.с. от 32'890лв. За 35000-38000 можеш да си сглобиш много прилична машина.
-
- потребител
Благодаря, ама търся нещо по-компактно и с малко по-спортен характер. Не че 120 коня на Астрата са кой знае какъв спорт, но сигурно върви прилично. А и на визия много ме радва, благодаря все пак.
-
- потребител
Някой виждал ли е червена Астра GTC, интересно ми е дали седи добре. Спрях се на черно, ама пък може нещо по-нестандартно? Никъде обаче на живо не съм срещал червена и да не стане някаква шит работа.
-
- потребител
Добре че баща ми има акъл. Решихме и при друг дилър да отидем, без да познаваме никой, даде същата отстъпкаchaosdd написа:Колата е добра, нямай предубеждения към Opel, все едно да имаш към Ford. В момента моделите им са доста успешни (за разлика от дръвцата от 90-те). Дизелoвият мотор 1.9 е на FIAT и преди няколко години бе сред най-модерните на пазара. Вече не е, но е достатъчно добър. Имай предвид, че ценообразуването на Opel е такова, че дават 10 до 12% отстъпка за "добър ден", така че не се впечатлявай толкова от отстъпката. Сравнявай колко плащаш и за какво, а не уж колко по-малко плащаш.

- chaosdd
- потребител
Благодаря. Имам в ръкава и още по-полезно мнение. Ще го илюстрирамiztreshtql написа: Брато пич, много полезно мнение е твойто! Аз бях готов да се закълна, че няма как без да познаваме никой да стане, а то гледай каква била работата

- cenzor
- потребител
- Контакти:
На каква цена са моделите? Че бях чел нещо като 32-33 000 за базовия, което е 2хил под цената на Мондеото и е леко безобразие....chaosdd написа:
Благодаря. Имам в ръкава и още по-полезно мнение. Ще го илюстрирам
- chaosdd
- потребител
Не уцели със 7-8 хил. лева 

- Прикачени файлове
-
- Focus MCA Launch 2008.25 BGN.doc
- (318.5 KБ) Свален 125 пъти
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Ценовата листа е от ... 4 Март 2007 ?!chaosdd написа:Не уцели със 7-8 хил. лева

Ако да- чудесно просто, цената е почти като на стария.

- chaosdd
- потребител
Да, иде реч за новият Focus. И да, повишението е минимално.
-
- потребител
Няма момчета как да е нещо свързано с МП
. Неще и да чуе баща ми
. Пробвах за C30 тззз
, а и да ви кажа разбирам го, като пряк наблюдател на нещата...

- chaosdd
- потребител
Добра статия на български:
http://www.rs-auto.bg/select/article/4638/ford-focus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rs-auto.bg/select/article/4638/ford-focus/" onclick="window.open(this.href);return false;
- cenzor
- потребител
- Контакти:
За съжаление леко намирисва на платена статия. А и с откровено невярна информация:chaosdd написа:Добра статия на български:
Една от най-силните страни на Focus е решението да вкарат в стандартното оборудване ESP, тъй като статистиките показват, че Electronic Stability Programme действително помага за безопасността на пътя.
В 1.4 литровия модел ESP дори не се предлага, за останалите е ОПЦИЯ срещу 900лв, а стандартно е само двулитровия TDCI....?ESP/IVD (Електронна програма за стабилност, вкл. спирачен асистент) - O O O S 900

Като оставим това, и аз съм на мнение, че автомобила е чудесен и е един от сериозните конкуренти за следващия ми автомобил.

-
- потребител
Имаме проблем
, баща ми сега реши, че по-добре малко повече пари за i30 с 5 години гаранция и по преспективно бъдеще, от колкото мойта спорта глезотия с 2 години гаранция. Факт е, че Хюндай се развиват много мощно, особено с този център срещу Технополис май беше. Мен по ми се нрави спортното, от колкото преспективното бъдеще, но аз пари не давам. Загледах сега Алфите, някой с идея, колко им е гаранцията и изобщо някакво инфо за 147 3 врати 1.9 JTD 120hp?
P.S. Опа 2г. е гаранцията, намерих го. Остава някой с инфо за двигателя и колата.

P.S. Опа 2г. е гаранцията, намерих го. Остава някой с инфо за двигателя и колата.
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Хюндай не е лош избор имаме едно служебно Хюндай Пони ....
Направо му е разказана играта от каране над 400 000 Км е в момента и не си спомням да му е правен сериозен ремонт.
Иначе последната 1 година е през ден по маршрута Плевен-Никопол и обратно.
пътят е 50 км в едната посока - ако някой си спомня как беше Хаимбоаз преди ремонта на южната част - този път е в същото състояние.
И колицата още се държи - направо ми е жал за нея.
Направо му е разказана играта от каране над 400 000 Км е в момента и не си спомням да му е правен сериозен ремонт.
Иначе последната 1 година е през ден по маршрута Плевен-Никопол и обратно.
пътят е 50 км в едната посока - ако някой си спомня как беше Хаимбоаз преди ремонта на южната част - този път е в същото състояние.
И колицата още се държи - направо ми е жал за нея.