Едно предложение
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
А бе Licho, точно пък за това ама хич не иде реч!licho написа:не съм запознат на всеки с проблемите. но очевидно на някой е болката кой е модератор и кой не е. и основната болка - аз съм платил пък еди кой си не е, че и отгоре на всичко е модератор...
или може бе на някой им е тежко да са модератори.
ех като всяка хубава работа все ще се намери някой недооценен.
пълно щастие няма
Просто тук се духа по една тема http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=14058" onclick="window.open(this.href);return false;
П.П. Що не изтриете това поредно копие! Писна ми да се занимавам с тази разглезена госпожичка! Кво ни занимава с нейните си незадоволени ...амбицийки!
-
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
четох какво пише там в темата "Защо на феновете на Форд в софия не им се получава срещата !".kEFi написа:
А бе Licho, точно пък за това ама хич не иде реч!
Просто тук се духа по една тема http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=14058" onclick="window.open(this.href);return false;
П.П. Що не изтриете това поредно копие! Писна ми да се занимавам с тази разглезена госпожичка! Кво ни занимава с нейните си незадоволени ...амбицийки!
но четох и какво пише тук
за пореден път се убеждавам че правилно постъпих като не станах клубен член, а реших да изчакам.cossy написа:... Колкото до това което писа Личо, ами извинявай, ама това са пълни глупости, точно защото не си запознат с нещата. Тя как е модератор като не е клубен член или това е наша грешка, на тия глупавите дето плащаме и някак си тя ни е прецакала?!? Може би се боим на пръсти тези които сме клубни членове, е да виждаш да пишат само такива?! Айде без такива прибързани заключения защото не обиждаш мен, нито само модераторите, обиждаш всички които ги е грижа за форума и клуба и се опитват да поддържат нещата в някакъв ред. Може би не винаги успяваме, но това не е повод да разваляме всичко. На един му била затрита тема или съобщение в продава, на друг оставена тема за дел в кафене. Ами извинявам се много, ама правите ли някаква разлика в разделите?! Просто вече излизам от равновесие и ако всички почнем като Поли, дали ще остане форум?! Как мислите, хубаво ли ще е да го няма!?
всеки има право на мнение.
а след време очаквайте "защо не се получава форума", и "защо не се получава клуба"
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=327" onclick="window.open(this.href);return false;
6. Уважавайте другите участници, за да Ви уважават и те.
вместо да се караме и обвиняваме един друг. по-добре заедно да се мисли как ще се увеличи членската маса. и какви придобивки могат да се получат. и как да се направи по-добрия форум още по-добър от другите форуми.
неудобните вън - определено не е правилния начин.
за мен темата е приключена. и тези с болните амбиции и със здравите, на всички еднакво се радвам ако съм полезен с това което пиша във форума.
спокойствие и здрава храна му е майката

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Колеги,то и мене от време на време ме прихващат,ама тука от скоро,сякаш всички ви е дошла прекалено негативната енергия
Нека си живеем задружно,както преди
Мислете по-позитивно
И не съдете прекалено строго Поли,до колкото съм запознат тя е адвокат и може би е една от последните мохиканки на доброто поведение.
Дамите във форума и без това са малко,че да си позволяваме да ги обиждаме.
А за колегата SmotanUrod,който и да е той,ми направи впечатление още в първият му пост,че въпреки странното му поведение,прозира добро интелектуално ниво
В забързаният ни свят има толкова много лошотии,нека не ги прехвърляме във виртуалният ни такъв.Форумчето си го бива и нека всеки сам за себе си реши в каква степен ще се обвързва с него

Нека си живеем задружно,както преди

И не съдете прекалено строго Поли,до колкото съм запознат тя е адвокат и може би е една от последните мохиканки на доброто поведение.

Дамите във форума и без това са малко,че да си позволяваме да ги обиждаме.
А за колегата SmotanUrod,който и да е той,ми направи впечатление още в първият му пост,че въпреки странното му поведение,прозира добро интелектуално ниво

В забързаният ни свят има толкова много лошотии,нека не ги прехвърляме във виртуалният ни такъв.Форумчето си го бива и нека всеки сам за себе си реши в каква степен ще се обвързва с него

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Този, който е направил въпросното девойче модератор да й сърба попарата сега. Не само няма нужните качества, но и вече активно работи срещу форума, което според мен е недопустимо. Послушайте стария човек...няма по-страшно от жена, която се мисли за умна! А за онези. които я намират за такава, ще припомня една мисъл на Цзе Фу: "Умните жени не дремят по форумите, еле пък из автомобилните такива"
Никой не ме пита и затова се чувствам длъжен да взема отношение. Гледайте да удържате истинския форум, тука, в кафето да плямпа кой каквото иска.
Казах!
Никой не ме пита и затова се чувствам длъжен да взема отношение. Гледайте да удържате истинския форум, тука, в кафето да плямпа кой каквото иска.
Казах!

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Трудно ми е да отговоря защо се случи 
А как... знам как, но няма да отговоря
За информация и двата ника са идентифицирани
, демек, относително неанонимни са...
Предлагам след моя пост да не пишем. Нека тази тема остане за историята, но да не продължаваме да дъвчим темата... колкото повече дъвчим, толкова повече лоши неща ще си казваме. Мисля, че всеки си извади изводи за себе си...

За информация и двата ника са идентифицирани

Предлагам след моя пост да не пишем. Нека тази тема остане за историята, но да не продължаваме да дъвчим темата... колкото повече дъвчим, толкова повече лоши неща ще си казваме. Мисля, че всеки си извади изводи за себе си...
-
Ето това е клониране на ника! Как точно пише някой от мое име...? При условие че има СмотанУрод с 13 мнения как има и такъв с 2 такива? Тук се намесват любимите ни Адвмини и Модове(ботове)SmоtаnUrоd написа:Уеуеее Поуи как ги истраиа тиа почти две години![]()
Имаш писмо на уична![]()
Цеуфки - Штируиц
Само да кажа, че това с Щтирлиц не съм аз... Аз него го аресвам, ама чак пък толкоз...
-
Абе колега Лъчо... ама въпроса ми е лесен... кой може да пипа по PHPBB? Ако не е админ-а? За да има двама юзери с еднакъв ник може да се пипне при създаване на юзер-а, при пипане на ник-а под най-ниско ниво в конфигурационния файл и тогава има два-три и повече потребители... И как става? Ами само с админски права...la4o написа:Трудно ми е да отговоря защо се случи
За информация и двата ника са идентифицирани, демек, относително неанонимни са...
А как точно сте ме идентифицирал? При положение, че и двете места, от където пиша са с динамичен АйПи адрес? Ще баннете ВСИЧКИ потребители на БОЛ.БГ в Оборище или на Центрум груп? Аз там работа и какво ще стане? С два потребителя? Ще Баннете сите потребители? Ми не ме стрескате! Я прочетете мнението на ДеМиро и Личо. Има разни неща, които казват хората там, а май Вие не ги четете...
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
SmotanUrod написа:
Абе колега Лъчо... ама въпроса ми е лесен... кой може да пипа по ПиЕйчПиБиБи? Ако не е админ-а? За да има двама юзери с еднакъв ник може да се пипне при създаване на юзер-а, при пипане на ник-а под най-ниско ниво в конфигурационния файл и тогава има два-три и повече потребители... И как става? Ами само с админски права...
...

Като казах конспирации, се сетих защо ти не четеш или по скоро четеш само това което ВИ изнася.SmotanUrod написа:... Я прочетете мнението на ДеМиро и Личо. Има разни неща, които казват хората там, а май Вие не ги четете...
Поздрави