Е това е новина !!!
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
- Status: Извън линия
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
За 6 месеца, нито ми се е променил характера, нито съм пропушил или пропилbilder написа:Абе незнам дали за 6 месеца ще ми офорят характера,но поне ще пропуша,ще се пропия.А да ще се науча да нося и на бой и ако имам късмет ще изляза преди да съм застрелял някой.Това го знам как става няма нужда да ме учат.

За загубата на време, повечето които не са влезли твърдят че е загуба на време, но много рядко можеш да чуеш същото от отслужил. Верно има и лоши моменти, но с тяях всеки трябва да се справя, иначе ако недайси боже нещо стане как ще защитаваме родината си и семествата, с тази нагласа трябва да се приема казармата

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
За родината едва ли, но за семейството 100%. Когато миналата година убиха за един GSM бившия шеф на полицията, който познавах лично, бях на косъм да си купя оръже. Спря ме само факта, че имам малки деца и става опасно. За един мъж, който ще бъде глава на семейство, е много важно да бъде подготвен за всякакви екстремни ситуации и да бъде главната опора в семейството, а не да го строяват между фикуса и вратата на терасата. Може би на всеки се е случвало да стане неволен свидетел на нещастен случай. Тогава адреналина ти се вдига и ако не си готов да посрещнеш ситуацията се одървяш и незнаеш какво да правиш. Тогава вместо да окажеш помощ може да се окаже, че и на теб трябва да ти оказват помощ.MegatroniC написа:...как ще защитаваме родината си и семествата...
- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
Пък недай си боже се наложи с пушки и патлаци да се борим с неутронни бомби, химически атаки и пр.Да ти напомня ли за игрите на САЩ на една военна площадка наречена Косово?Верно има и лоши моменти, но с тяях всеки трябва да се справя, иначе ако недайси боже нещо стане как ще защитаваме родината си и семествата, с тази нагласа трябва да се приема казармата
На нас колега война не ни трябва имаме си атомобили и безмозъчни задкормилни устройства.