Ford възражда модела Capri
-
- ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
- Регистриран: 24 дек 2010, 09:42
- Модел на автомобила: .
- Status: Извън линия
Re: Ford възражда модела Capri
XN3K написа:Аз поне не виждам никаква прилика на Visos с концепта на Волво от 2001-ва, който се казваше SCC.![]()
http://forum.avtoindex.com/foto/data/me ... 2005_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Е как така не виждаш? То цялата линия на автомобила, че и на Volvo C30 е абсолютно еднаква...
- XN3K
- потребител
- Регистриран: 22 юли 2007, 15:55
- Модел на автомобила: Fiesta Trend 1.25 (82 HP), 2017
Има прилика само във външната част на стоповете. Линията на покрива е различна, на страничните прозорци също. Задното стъкло пък съвсем. Широчината на покрива, наклона на задното стъкло На мен SCC ми прилича на камионче, докато Visos си прилича на лек автомобил, при това спортен. А и да не забравяме, че тези снимки по-горе (на Capri) са просто предполагаеми.

А сега виж цялата странична линия на Капри и на Visos. Значи излиза, че Волво са крали от Капри от 70-те

А сега виж цялата странична линия на Капри и на Visos. Значи излиза, че Волво са крали от Капри от 70-те

-
- ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
- Регистриран: 24 дек 2010, 09:42
- Модел на автомобила: .
Не ми се спори. За мен е взаимствано доста. Все пак може да имат право от Ford. Те все пак бяха собственици на Volvo Cars от 1999 до 2010 г.