Ford възражда модела Capri

Предимно, но не само за Форд.
angel.georgiev
ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
Регистриран: 24 дек 2010, 09:42
Модел на автомобила: .
Status: Извън линия

Re: Ford възражда модела Capri

Мнение от angel.georgiev » 26 дек 2010, 12:49

XN3K написа:Аз поне не виждам никаква прилика на Visos с концепта на Волво от 2001-ва, който се казваше SCC. :D

http://forum.avtoindex.com/foto/data/me ... 2005_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Е как така не виждаш? То цялата линия на автомобила, че и на Volvo C30 е абсолютно еднаква...

Потребителски аватар
XN3K
потребител
потребител
Регистриран: 22 юли 2007, 15:55
Модел на автомобила: Fiesta Trend 1.25 (82 HP), 2017

Мнение от XN3K » 26 дек 2010, 13:26

Има прилика само във външната част на стоповете. Линията на покрива е различна, на страничните прозорци също. Задното стъкло пък съвсем. Широчината на покрива, наклона на задното стъкло На мен SCC ми прилича на камионче, докато Visos си прилича на лек автомобил, при това спортен. А и да не забравяме, че тези снимки по-горе (на Capri) са просто предполагаеми. :D

Изображение
Изображение

А сега виж цялата странична линия на Капри и на Visos. Значи излиза, че Волво са крали от Капри от 70-те :shock:

Изображение
Изображение
Изображение

angel.georgiev
ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
Регистриран: 24 дек 2010, 09:42
Модел на автомобила: .

Мнение от angel.georgiev » 26 дек 2010, 13:32

Не ми се спори. За мен е взаимствано доста. Все пак може да имат право от Ford. Те все пак бяха собственици на Volvo Cars от 1999 до 2010 г.

Отговори

Върни се в “НОВИНИ”