Fiesta 1.6 16V 90hp
- himera
- потребител
- Регистриран: 10 мар 2006, 12:59
- Модел на автомобила: FIESTA 1.6 16V 115hp
- Status: Извън линия
Fiesta 1.6 16V 90hp
Smeneni goriven filtur, sveshti, vuzdushen filtur, dat4icite za temperetura, i vse pak kolata mi gasne na benzin kato e studena, a kato zagree ot purva do 2500 uborota si uskoriava i sled tova se davi i popada v niakukva dupka.
Ako niakoi moje da mi pomogne neka spodeli.
Blagodaria
Сменени горивен филтър, свещи, въздушен филтър, датчиците за температурата и все пак колата ми гасне на бензин като е студена. А като загрее от 1-ва до 2500 оборота си ускорява. След това се дави и попада в някаква дупка.
Ако някой може да ми помогне нека сподели.
Благодаря!
превод: kefi
Ako niakoi moje da mi pomogne neka spodeli.
Blagodaria
Сменени горивен филтър, свещи, въздушен филтър, датчиците за температурата и все пак колата ми гасне на бензин като е студена. А като загрее от 1-ва до 2500 оборота си ускорява. След това се дави и попада в някаква дупка.
Ако някой може да ми помогне нека сподели.
Благодаря!
превод: kefi
- Паци
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2006, 18:49
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 16V Zetec S 90Hp
Re: Fiesta 1.6 16V 90hp
Колеги пишете постингите си на кирилица !
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Доколкото разбирам проблема е самона бензин!?
Варианти - доста...
Възможно е помпата да не ти прави достатъчно налягане, или инйекторите да са силно позапушени, да не му стиа въздух....
Дай ако можеш повече инфо (ситуации) за да стесним кръга или закарай колата на СВЕСТЕН диагностик (ако има) с конкретно запитване за тези стойности. Както и ламбдата.
Сега се сещам - ако имаш катализатор е възможно да е запушен, или да е заминало гърне....
Варианти - доста...
Възможно е помпата да не ти прави достатъчно налягане, или инйекторите да са силно позапушени, да не му стиа въздух....
Дай ако можеш повече инфо (ситуации) за да стесним кръга или закарай колата на СВЕСТЕН диагностик (ако има) с конкретно запитване за тези стойности. Както и ламбдата.
Сега се сещам - ако имаш катализатор е възможно да е запушен, или да е заминало гърне....