Проблем!!! Не пали!!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Проблем!!! Не пали!!
КОлеги помагайте,тази сутрин изхабих акумулатора и не запали на бензин.
Рестартирах компа,въртях пак.......
Накрая я запалих ръчно на газ-изтормозих я колицата.Сега оборотите ми са много ниски и на бензин и на газ,направо гасне.
Кажете кво да правя още.
Рестартирах компа,въртях пак.......
Накрая я запалих ръчно на газ-изтормозих я колицата.Сега оборотите ми са много ниски и на бензин и на газ,направо гасне.
Кажете кво да правя още.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Провери МАФ сензора (При теб може да се казва МАП). Почисти го и виж дали са му здрави сензорните жички.
Другия вариант е след като се откацал компа той да си е забравил освен грешките и останалото и да се налага да го обучаваш отново. Виж с търсачката някъде имаше обясние как се прави обучението, без да ходиш в сервиз за подмяна на софтуера.
Другия вариант е след като се откацал компа той да си е забравил освен грешките и останалото и да се налага да го обучаваш отново. Виж с търсачката някъде имаше обясние как се прави обучението, без да ходиш в сервиз за подмяна на софтуера.
- mrdds
- потребител
сори брок,наистина нищо не казвам за колата си.Гледах в Аутодата че моя модел има МАП сензор,говорих с един колега които има опит и ми каза че едвали е от това проблема.Ще пусна снимка на двигатела да го видите и да кажете къде се намира,че с тези датчици съм скаран още.Друго си беше варбурга на тате.
- mrdds
- потребител
схте дам линк в yahoo за снимката че съм изчерпал лимита си за снимки.http://www.photos.yahoo.com/atanasov_adroit
- mrdds
- потребител
Използвайте този линк,че другия не линкува.photos.yahoo.com/atanasov_adroit
- mrdds
- потребител
Ами преди да сложа газовата вървеше като нова,немаше проблеми никакви.Но като сложих газта,почнаха да падат оборотите,тоест когато спра на светофара едва се задържаха,гаснеше,но с времето и опита които придобих си ги нагласих и 2 месеца немаше проблеми.От януари почна да пали сутрин трудно.Реших да я гася на бензин и малко се подобри паленето.Но продължителното въртене се увеличава с времето,до днес когато 5 мин въртях на стартер и не зацепи.Махнах (-) от акум. за 2,3 мин закачих го пак не запали.Тогава ща неща вкючих на ръчна газ и с 1 мин въртене на газ запали,но оборотите бяха едва удържими(но това е от компа,до 1ч работа ще се оправи).Минах на бензин,работеше на бензин,което значи че гориво има,тоците са проверявани преди да сложа газта,свещи на Motorcraft.........qwert написа:Незнам дали ще ти помогне, но този модел има проблем с 12 волта на бобината, които се получава от студена връзка в ел. таблото, падали ли са ти оборотите по време на движение?
вече не ми идва на ум какво ще е
- paintman
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 17:42
- Модел на автомобила: Ford SieRRa 2.0i 113hp 89g
Ford Focus 1.8tdci 115 02g
Ford Fiesta 1.25i 82hp 11g
Ford Focus 1.6Tdci 90hp 09g
Ford Focus 1.0 125hp 18g - Местоположение: София
http://pg.photos.yahoo.com/ph/atanasov_ ... cf0re2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; >:D<:cossy написа:Има проблем с линкаSorry, the page you requested was not found.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
От това, което обясняваш, разбирам, че проблема се е появил след онтажа на АГУ-то - значи проблема е във газаджиите, сложили газовата.
Причините може да са многа, но това, за което се сещам е - откачен и/или прекъснат куплонг към някой датчик - прегледай добре всички жички отиващи или излизащи от газовата /изпарител, ключ, ламбад симулатор...

Причините може да са многа, но това, за което се сещам е - откачен и/или прекъснат куплонг към някой датчик - прегледай добре всички жички отиващи или излизащи от газовата /изпарител, ключ, ламбад симулатор...

- mrdds
- потребител
Въпреки това се съмнявам проблема да е от газовата.И кво да им кажа:На бензин не пали на газ пали.А те ше ми кажат,ами кво да направим ние,нали на газ върви?
А то има и вероятност да влошат положението шото като знам как лесно се става газаджия и колко момчета без акъл пипат където не им е работа......мале мале.Затова се обърнах към Вас,защото виждам че не съм първия с такъв проблем и който сее сблъскал с него ще каже какво поне да гледам(или в сервиза да гледат).
А то има и вероятност да влошат положението шото като знам как лесно се става газаджия и колко момчета без акъл пипат където не им е работа......мале мале.Затова се обърнах към Вас,защото виждам че не съм първия с такъв проблем и който сее сблъскал с него ще каже какво поне да гледам(или в сервиза да гледат).