Какво ще кажете за газов инжекцион AC STAG 4 - Tomasetto?

Остана ли някой да кара на бензин? LPG, Метан. Съвместимост, проблеми, препоръки.
Потребителски аватар
dxristov
потребител
потребител
Регистриран: 24 апр 2011, 02:07
Модел на автомобила: Ford Mondeo LX 2002/2.0/145PS
Status: Извън линия

Какво ще кажете за газов инжекцион AC STAG 4 - Tomasetto?

Мнение от dxristov » 22 сеп 2012, 21:25

Здравейте,има ли колеги с STAG 4 на мондео мк3,дори и да не е на същото мондео споделете как се държи тази система на мондеото като цяло?
мисля да слагам такава система от тук http://www.autogas.bg/oferticeni.php" onclick="window.open(this.href);return false; и се надявам всичко да е точно..

предварително благодаря!
И да се плашиш,няма да се страхуваш!

riskue
потребител
потребител
Регистриран: 23 авг 2008, 22:07
Модел на автомобила: ford mondeo hatchbek 2.0i ghia 1999g.
Status: Извън линия

Re: Какво ще кажете за газов инжекцион AC STAG 4 - Tomasetto?

Мнение от riskue » 24 сеп 2012, 11:31

Аз съм със "STAG 200" на Мондео 2.0i-1999g.Ghia. От 4 години е с уредбата, 30000км. сега смених маркучите от изпарителя към рейката. Много е важно какви дюзи са в комплекта моите са "Рейл Апачи" нисък клас, преди известно време ми вдигна разхода и се оказа, че дюзите са се разхлабили регулираха ги на слух и се оправиха. Технологично този реглаж се прави на стенд с параметри от 6 десети +;- 3 стотни. Мисля да ми вземат парите за стенд. Разход 13 градско, 9-10 извънградско. Някой казват, че е висок други, че е нормален аз съм свикнал на това зареждане. Софтуера не ми дава грешки зимата работи добре, това мога да кажа за този модел. За тези пари това се предлага!

Отговори

Върни се в “АГУ - Алтернативни Горивни Уредби”