Газов инжекцион за фокус
-
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2007, 02:02
- Модел на автомобила: Фокус
- Status: Извън линия
Газов инжекцион за фокус
Здравейте, колеги
искам да помоля по-запознатите да ми препоръчат какъв ГИ е подходящ да се сложи на едно фокусче с 1.6 двигател, 2005г.
Също така има ли някой колега от клуба, който се занимава с поставянето на ГИ, нещо като като клубен сервиз, където спокойно мога да си оставя колата.
Благодаря предварително на всички помогнали.
искам да помоля по-запознатите да ми препоръчат какъв ГИ е подходящ да се сложи на едно фокусче с 1.6 двигател, 2005г.
Също така има ли някой колега от клуба, който се занимава с поставянето на ГИ, нещо като като клубен сервиз, където спокойно мога да си оставя колата.
Благодаря предварително на всички помогнали.
-
- потребител
- Регистриран: 17 ное 2009, 15:51
- Модел на автомобила: mondeo
Re: Газов инжекцион за фокус
Здравей колега!Имам Фокус 1.6 2000г.Кара се с ГИ Фобос.На дълго с 100-110 клм гори 6.8-7л. газ в града 10-11л.Поздрави
- vilko
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2011, 23:51
- Модел на автомобила: mondeo 2.0
и аз съм с фокус 1.6 2001,от скоро съм с ГИ бардолини, градско не съм го засичал, но извън е 8.5pavel 68 написа:Здравей колега!Имам Фокус 1.6 2000г.Кара се с ГИ Фобос.На дълго с 100-110 клм гори 6.8-7л. газ в града 10-11л.Поздрави

-
- потребител
- Регистриран: 17 ное 2009, 15:51
- Модел на автомобила: mondeo
ГИ на моят ФОКУС е настройвана в Пловдив при Слави Шишков.Струва ми се че много е голям твоят разход!Поздрави
- bard
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2007, 17:21
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16V 101к.с. 2003г. ГИ Фобос
И аз слагах Фобос при Слави, който доста си разбира от работата и съм много доволен. Разход извънградско 6,5-7,5/100км. Според мен голямо значение има самото зареждане, понеже зареждам на една и съща колонка, всеки път до горе. А градско отива към 9/100км.pavel 68 написа:ГИ на моят ФОКУС е настройвана в Пловдив при Слави Шишков.Струва ми се че много е голям твоят разход!Поздрави
- vilko
- потребител
Моята е бардолини от Софгаз- София, утре ще мина да видя каква ще я свършат там момчетата. Дано нещата които прочетох напоследък за бардолини, фобос, неграмотния монтаж и настройка не се окажат истина...
- vilko
- потребител
Ами вече съм убеден - най-добре не стъпвайте в Соф Гас (София) . Много са любезни докато ти вземат парите... после... добре поне че има други майстори