защо ми заключихте темата за маслото?
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
- Status: Извън линия
защо ми заключихте темата за маслото?
какъв е проблема с темата за маслото и за кво е заключена, представете си, че за мен това е важна информация, толкова важна колкото и темите където си обсъждате ръждата по ескортите и фиестите, ебаси дискриминацията, ебаси робството...
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
а този господин раци от къде на къде ще ми казва дали да пиша по 1 или по 10 мнения, това е форум, а във форума се изразява мнение, това че него го дразни моето мнение не му дава право да си прави квото си иска, брато с тоя ЕЗИК на който пишеш не ти разбирам и половината мнения, а даже и да разбера нещо виждам че няма мисъл в тях, казвам ли ти нещо ?
надявам се да се появи поне един свестен човек, дето да вземе позиция по въпроса, щото миналия път всички имахте позиция, но никой нищо не каза..
надявам се да се появи поне един свестен човек, дето да вземе позиция по въпроса, щото миналия път всички имахте позиция, но никой нищо не каза..
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
4-те ти последователни мнения започнаха с "пий една вода и се успокой" което беше отправено към мен.
Преди това ти бях събрал 2 мнения и ти напук пусна 4 да видиш до колко ми държат нервите.
Е видя!
И ти обещавам повече да не участвам по твои теми щом не ми разбираш.
Преди това ти бях събрал 2 мнения и ти напук пусна 4 да видиш до колко ми държат нервите.
Е видя!
И ти обещавам повече да не участвам по твои теми щом не ми разбираш.
Последна промяна от paci на 01 окт 2006, 23:15, променено общо 1 път.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
paci написа:4-те ти последователни мнения започнаха с "пий една вода и се успокой" което беше отправено към мен.
Е видя!
ами на различни хора им казвам различни неща, който е написал нещо смислено съм му отговорил смислено, ти кво смислено написа?

и още нещо, не ми пиши във мненията, има един бутон НОВО МНЕНИЕ, натискаш го и си изливаш мислите там, не в моите мнения, ок ?
Последна промяна от BadAngel на 01 окт 2006, 23:17, променено общо 1 път.
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
защо да ти пиша ЛС, аз съм открит човек и искам всички да видят това, което си приказваме, разбираш ли? щото следващия път като отидеш да заключваш на хората темите ще имаш едно на ухо, тоя форум да не е на баща ти, че да си правиш в него каквото ти скимне
ебаси своеволието..

ебаси своеволието..
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- ```Mar4o```
- потребител с
- Регистриран: 03 сеп 2006, 23:51
- Модел на автомобила: `00 Fiat Punto 1.9 JTD 97 Mondeo TDI
- ```Mar4o```
- потребител с
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
сега ще потърся и ще прочета, пропуснал съм я явно```Mar4o``` написа:Форд КаBadAngel написа:коя е твоята тема и тя ли е заключена без някаква адекватна причина, тука това явление май е, по-скоро рутина, дано да греша !!!```Mar4o``` написа:и аз искам да ми отключите темата за форда

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
ами, приятелю, прочетох ти темата и честно казано не разбирам защо е заключена, нито говориш за голите снимки на гергана, нито обиждаш някой, просто си обсъждаш колата, което е съвсем номално за автомобилен форум, в които си пишат хора, които се интересуват от автомобили.. де да знам, явно криво ги виждам нещата... за мен и твоята тема е заключена неоснователно, между другото съм карал няколко дни такава ка, с климатик и ел. стъкла и честно казано тази кола има проблем със стабилността на мокро според мен
повече от 80 не и понасят

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- ```Mar4o```
- потребител с
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
аз не можах да усетя разликата, защото тогава бяха все жеги и съм карал на климатик, но пък хубавото е, че е малка и бързо се охлажда, пък и няма много работи дето да се напекат вътре```Mar4o``` написа:е и аз съм го забележил ама то за такава малка кола и друго ми е смешно като пусна климатика и тя спира

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Сериозно ли си мисли, че нещо лично към тебе имам за да ти заключа темата ?BadAngel написа:ти си имай права, но мисли как ги използваш, не може който не те кефи да му правиш модериране, нали се сещаш, бъдейки модератор трябва да проявяваш търпимост и толерантност, каквато е неприсъща за останалите потребители, нали точно за това си такъв ?
Казах ти преди дето нещо се карахме вече забравих за какво, че отговорът ти ми хареса, значи си ми харесал.
Сега да те свалям ли искаш.

Ако съм имал нещо към тебе и правя това за което ме обвиняваш, нямаше да ти има темата. А тя е там цялата без 2 мнения.
Едното е "пий една вода и се успокой", другото е в което отговаряш за разхода на бензин на 206 ....
Другата заключена за тази вечер е тази за катализатора, защото отиде на реглаж на клапани.
Темата ти е почистена и от моите мнения.
Точно се бях навил да ти я отключа ... и ... ти ме разколеба
Казах на disc ако иска да ти я отключва.
От къде си сигурен, че форума не е на баща ми?
Нещо почва да ми писва и май пак ще излизам в отпуск.
Последна промяна от paci на 02 окт 2006, 02:54, променено общо 2 пъти.