Професий...
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Професий...
Абе не се научихте да си пишете професийте (или поне от какво разбирате) та да обменяме опит и т.н.
Та в тунинг.бг видях тема по този въпрос , там хората пишат подробно кой от кво разбира (дори да не му е професия) и може човек да зададе въпрос на подходящ човек и да получи компетентен отговор...
Та една такава тема би била полезна според мене ?
По старите потребители се познавате , ама такива като мене не са наясно кой-кой е и ква роля играе..." честита да ти е , колега ...с здраве да я караш..и добре дошъл сред наз..." па "честития колега" бил МОДЕРАТОР...
Та в тунинг.бг видях тема по този въпрос , там хората пишат подробно кой от кво разбира (дори да не му е професия) и може човек да зададе въпрос на подходящ човек и да получи компетентен отговор...
Та една такава тема би била полезна според мене ?
По старите потребители се познавате , ама такива като мене не са наясно кой-кой е и ква роля играе..." честита да ти е , колега ...с здраве да я караш..и добре дошъл сред наз..." па "честития колега" бил МОДЕРАТОР...

...дрън-дрън...мноо важно...
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
не съм я мернал оная тема, явно защото съм се регистрирал тук след последното мнение в нея 
Хайде ще пиша тука:
Завърших "оптоелектронна и лазерна техника" и естествено както казаха по-нагоре рядко човек работи това за което е учил
до началото на тази година работих като асемблатор на компютри, ремонт и поддръжка на офис техника, изграждане и поддръжка на на компютърни мрежи. Но в Бургас за разлика от София за тази работа плащат сравнително по-малко (то за коя не
) и сега съм коснтруктор на електронна апаратура и по точно контролери, е схемите не ги измислям аз, проектирам печатните платки, за вбъдеще ще програмирам и чиповете. Това е
Много малко разбирам от коли но ще се науча
повече обичам да ги карам 

Хайде ще пиша тука:
Завърших "оптоелектронна и лазерна техника" и естествено както казаха по-нагоре рядко човек работи това за което е учил

до началото на тази година работих като асемблатор на компютри, ремонт и поддръжка на офис техника, изграждане и поддръжка на на компютърни мрежи. Но в Бургас за разлика от София за тази работа плащат сравнително по-малко (то за коя не

Много малко разбирам от коли но ще се науча

- Манияка
- потребител
- Регистриран: 05 май 2006, 20:56
- Модел на автомобила: Мондео CHIA 1.8 16v 115 PS и Орион 1.4 73 PS Моно
- Контакти:
snaiperisto;
Какво искаше да кажеш с това?Да не намекваш нещо?
И аз като някой съм учил едно,а работя друго и хобито ми е трето.Па и разбирам от някои неща.Ама сега ще се въздържа от подробности.
Какво искаше да кажеш с това?Да не намекваш нещо?
И аз като някой съм учил едно,а работя друго и хобито ми е трето.Па и разбирам от някои неща.Ама сега ще се въздържа от подробности.