Гарнитура
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 18:26
- Модел на автомобила: MOndeo 2.0
- Status: Извън линия
Гарнитура
Здравейте колеги ще си сменям гарнитурата на капака на клапаните.Та въпроса ми е да я мажа ли с лепило или не.Ще сменям маслото с 5в30 и ме е страх да не тече
България - страната на мечтите. Всечки мечтае да се махне от нея..........но не и аз!!!!!
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
аз макар и с ескорт мога да споделя моите впечатления
смених маслото от 10в40 на 5в30 после смених и гарнитурата на капака на клапаните със силиконова от МП че старата течеше ,също като Ванката нямам и капка без да съм мазал нищо -при положение че интелвенцията не е извършена от сервиз
смених маслото от 10в40 на 5в30 после смених и гарнитурата на капака на клапаните със силиконова от МП че старата течеше ,също като Ванката нямам и капка без да съм мазал нищо -при положение че интелвенцията не е извършена от сервиз
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
и не само от вибрацийте.Ако слагаш коркова гарнитура тя се свива там където се притяга от болтовете и след известно време трябва да я притегнеш за да се обере свитото разтояние.
Моята беше коркова оригинална като купих колата и течеше.Смених я веднага със същата коркова(преди 5г.).Сега като правих клапаните пак я смених и пак с коркова.И с нищо не я мазах,само почистих.
Моята беше коркова оригинална като купих колата и течеше.Смених я веднага със същата коркова(преди 5г.).Сега като правих клапаните пак я смених и пак с коркова.И с нищо не я мазах,само почистих.