ПРОДАВАТ МИ ... ДА ГО КУПЯ ЛИ?
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
За мен колата е на 113 000 км. Виждал съм двигатели на 13 000 км. Нямат нищо общо с този от снимката. Но да допуснем че греша и колата е на толкова километри.
Ако допуснем, че е стояла тези години в гараж и не е карана, тогава за да я пуснеш в движение ще ти трябват още 2-3 хилядарки. В противен случай няма да знаеш къде ще те остави. А за тези 7-8 хиляди можеш да караш Мондео на 5-6 години нов внос.
И моят отговор е твърдо НЕ!
Ако допуснем, че е стояла тези години в гараж и не е карана, тогава за да я пуснеш в движение ще ти трябват още 2-3 хилядарки. В противен случай няма да знаеш къде ще те остави. А за тези 7-8 хиляди можеш да караш Мондео на 5-6 години нов внос.
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
синтез на всички казано 100% се присъединявам. Цена то 3Кnikolovvd написа:За мен колата е на 113 000 км. Виждал съм двигатели на 13 000 км. Нямат нищо общо с този от снимката. Но да допуснем че греша и колата е на толкова километри.
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
13,000km? Сериозно? За кола 1995 година? Браво бре! Скоро приятелка купи Рено Клио в перфектно състояние на 130,000 км, а колата е 2000г. за доста по-малко пари! Управлението на карбуратора, ако е Вебер (дано да е) е доста сложно и имаше период, в който ми създаваше невероятно много проблеми! Преминахме го! Но все пак... Ако е за 4000лв. и километрите са 130,000 може да има причина да я вземеш, но трябва да е в невероятно добро състояние. Но карбуратора гори колкото една нормално >115 коня кола. Трябва да сложиш газова. В купето намирисва леко, неизбежно е, нямаме филтър на вентилацията, нямаш климатик... защо изобщо си се замислил? Да си я държи колата, щом му харесва! Не е сполучлива машина, доста недомислия има в нашите модели!

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Как мислиш, два месеца след последния пост -дали още е актуална темата?ofeto написа:кажи на продавача да иде на преглед!аз си купих мондео 1.8тди джиа с вс екстри 97г за 5700!на 136 000км!ако питаш мене и ти се дават 5-6к последвай моят пример и остави тоя ескорт за някой балък!

Или я ползваш темата, за да се похвалиш с Мондеото ?