Моля за помощ за Focus C-max
-
- потребител
- Регистриран: 17 дек 2011, 14:01
- Модел на автомобила: Focus c-max
- Status: Извън линия
Re: Моля за помощ за Focus C-max
ясно .. а за диагностиката колко ти взимата в мото пфоето .. и на тая диагностика си излиза всичко нали .. дали е наред или не ? иначе благодаря за смяната на на маслото и фитрите .. без това се чудих колко ли пари ще е . 

-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2011, 00:07
- Модел на автомобила: Focus C-Max Ghia 1.8 TDCI 2005
взеха ми 50 лв в Пазарджик. Ще ти проверят окачване, течове и комп. диагностика, но така като е от автокъща по добре да я покараш първо, преди да отидете до МП, за да усетиш първо как е колата и евентуално ако нещо те притеснява да питаш в сервиза. Повечето от автокъщи имат някакви преработки на под капака и липсва пластмасовия капак на двигателя. Изключи радиото като тестваш и се вслушвай в колата добре.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Имайки доста познати-фирмени шофьори, смятам че километрите са и действителни. Само ме смущава факта че е в автокъща.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 17 дек 2011, 14:01
- Модел на автомобила: Focus c-max
благодаря ви .. ще отида с човек които наистина разбира от коли .. тои да я чуе в движение и да си каже .. и тогава я карам на диагностика... дано всичко е нормално .. че много ще ме е яд ако я изпусна или нещо не и е наред 

-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2011, 00:07
- Модел на автомобила: Focus C-Max Ghia 1.8 TDCI 2005
Много е притеснително. Аз съм гледал 3 4 месеца и нагоре преди да взема кола и се убедих, че трябва да е от собственик.Просто магиите по автокъщите са много и не можеш да ги хванеш. Има някои къщи които дават и някаква гаранция до 6м., но са рядкост. Дано не са набутали някаква добавка в маслото, че не ми се мисли. Аз по автокъщите бя стигнал до там да им вземам проби от маслото.