Странични огледала Мондео 93
- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
- Status: Извън линия
Странични огледала Мондео 93
Снощи някой малоумник ми е откраднал стъклото на дясното огледало и ми е изкъртил водачите на машинката за управление.
Гледах в един сайт огледала за 70лв едното обаче пише само, че е електрическо. Не пише дали има подгряване или не. В същия този сайт видях за фиеста и за ескорт с подгряване. Те не бяха ли абсолютно същите? Също така модификацията ми е 93 GLX и не съм на 100% сигурен, че имам подгряване в огледалата.
Последното ми питане е къде в София има морги за такива части? Предпочитам да дам 70лв, но да сменя двете огледала с гланцирана черупка, за да мога да си я боядисам да е по-шикозна.
Благодаря предварително.
Гледах в един сайт огледала за 70лв едното обаче пише само, че е електрическо. Не пише дали има подгряване или не. В същия този сайт видях за фиеста и за ескорт с подгряване. Те не бяха ли абсолютно същите? Също така модификацията ми е 93 GLX и не съм на 100% сигурен, че имам подгряване в огледалата.
Последното ми питане е къде в София има морги за такива части? Предпочитам да дам 70лв, но да сменя двете огледала с гланцирана черупка, за да мога да си я боядисам да е по-шикозна.
Благодаря предварително.
Последна промяна от amplified на 25 окт 2008, 16:59, променено общо 1 път.
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
Re: Странични огледала Мондео 93 Спешно
В раздел продавам имаше телефон на едно момче от Пловдив което продаваше такива огледала по 50лв. Аз си бях купил от него. Ел. с подгряване. Прегледай темите.

- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: Странични огледала Мондео 93 Спешно
И моята е същата модификация и има подгряване,за да се убедиш и да си сигурен в това,провери подгряването на другото.Пусни нагревателя на задното стъкло,изчакай малко и пипни огледалото

- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
Re: Странични огледала Мондео 93
Справих се с проблема. Ако на вас ви се наложи да махате огледалото - ВНИМАВАЙТЕ изключително много със свалянето на пружините, защото без да се усетя успях да счупя държачите на моето и на това което купих. Измислих къде да закрепя пружината, но мъките по издърпването й просто са много неприятни.
Също взех уж огледало от mondeo 93-та, а системата му вътре беше нещо съвсем различно... Хем куплунга различен, хем въртенето с моторчетата друго, хем куплунгите за подгряване друг размер, абе само глупости, заради някои келеш с огледала като моите, които не е искал да даде 30 лева за огледало втора ръка се занимавах 2 часа!
Мразя такива селяни, хем я спрях на място на паркинга до пътека между дискотеките и си имах едно на ум някой да не я надере пък то какво стана...
Също взех уж огледало от mondeo 93-та, а системата му вътре беше нещо съвсем различно... Хем куплунга различен, хем въртенето с моторчетата друго, хем куплунгите за подгряване друг размер, абе само глупости, заради някои келеш с огледала като моите, които не е искал да даде 30 лева за огледало втора ръка се занимавах 2 часа!
Мразя такива селяни, хем я спрях на място на паркинга до пътека между дискотеките и си имах едно на ум някой да не я надере пък то какво стана...