Търся читав сервиз във Варна

Отзиви, оценки, препоръки
IVEKI
потребител
потребител
Регистриран: 27 яну 2008, 14:33
Модел на автомобила: Fiesta 96г - 1.25 16V Zetec-s
Status: Извън линия

Търся читав сервиз във Варна

Мнение от IVEKI » 27 яну 2008, 19:27

От личния си опит с моята кола съм се обедил че големия проблем на 70% от марките автомобили (особено при моделите след 93-94 г)са майсторите.
Поради тази причина търся читав сервиз във Варна за първоначелен преглед и обслужване на Фиестата на жената. Колата я купих днес и до сряда трябва да съм минал всички процедури по регистрация и обслужване.
Ще бъда благодарен ако някой ми препоръча сервиз, в противен случай ще пробвам Мото-Пфое.

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Мнение от DTM » 02 фев 2008, 08:18

Честита придобивка и успех с ремонтите :wink:.
Автосервиз "Фаворит", намира се на околовръстното след Военна болница посока терапевтичния блок. Като подминеш военна болница след около 200-300м. от ляво се намира, на самото околовръстно е, големи сини врати.
Изключително съм доволен от отношението сервиз-клиент, и най-вече от свършената работа. Служебната Астра я карам там, Фокуса също, засега съм доволен, цените на труда са добри без да се оливат. Работят с предварително записване ден - два преди това, за да ти обърнат нужното внимание на колата.

:сега видях, че темата ти е от 5-6 дни :?

IVEKI
потребител
потребител
Регистриран: 27 яну 2008, 14:33
Модел на автомобила: Fiesta 96г - 1.25 16V Zetec-s

Мнение от IVEKI » 22 фев 2008, 19:25

Благодаря за препоръката ще се възползвам да пробвам сервиза.
Първото ходене и последно беше в Мото-Пфое. След като изрично ги предопредих да погледнат окачването, те ми отговориха много уверено че си влизало в услугата, се оказа че след тяхното всичко е наред :evil:
смених до сега тампони и лагери по предното окачване. Утре ще сменям и тампони на стабилизиращите щанги.
Утре съм в сервиз РАДО - препоръчаха ми го от друго място, и ако не съм доволен ще пробвам автосервиз "Фаворит".

Отговори

Върни се в “СЕРВИЗИ И УСЛУГИ”