Хидравлично масло
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: Хидравлично масло
Сам ли ще я свалиш или ще пращаш цялата кола по куриер?Vulture написа: Ако някой може да даде идея къде може качествено да се рециклират хидравлични помпи ще му бъда много признателен.

- echo69
- потребител
- Регистриран: 18 авг 2006, 14:13
- Модел на автомобила: ford focus 1,6 zetec SE 100k.c.
На мене ми казаха в сервиз, където преди години съм носил за резиклиране хидр. помпа на Опел, че на Фокус не могат да се рециклират. За това моят съвет е втора употреба от автоморга. Вече има доста ударени Фокуси по моргите
. Цена 100- 150лв.

-
- потребител
- Регистриран: 15 сеп 2007, 11:23
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.4i 2001
Нещо толкова съм му дигнал мерника на Фокуса, че се замислям не по куриер, а на нотариус да го пращам... 
Ми четох на разни места, че в Техническия имало някави агенти, дето рециклирали, ама после колегата echo69 като каза, че не се рециклират на фокуса...и мисълта за нотариус още повече се засили...

Ми четох на разни места, че в Техническия имало някави агенти, дето рециклирали, ама после колегата echo69 като каза, че не се рециклират на фокуса...и мисълта за нотариус още повече се засили...

- Sandra_ru
- потребител
- Регистриран: 28 май 2010, 22:16
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, 115 КС, hatchback, 2002 год., 3 врати.
Tова за всички модели на фокус ли е? Имаш ли координатите на този сервиз, понеже на нас ни казаха, че може.echo69 написа:На мене ми казаха в сервиз, където преди години съм носил за резиклиране хидр. помпа на Опел, че на Фокус не могат да се рециклират. За това моят съвет е втора употреба от автоморга. Вече има доста ударени Фокуси по моргите. Цена 100- 150лв.