Форда загрява
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2011, 22:19
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Status: Извън линия
Форда загрява
Колата е форд фиеста 2007 1.4 tdci фейслифтовата (незнам дали така се води но габарита за задната е на самите стопове)
Започна да загрява стига до 120 градуса и след 30-40 секунди започва да пада и пак стига до 90 градуса
Доливах антифриз обаче двигателя беше някъде 70-80 градуса и качих се да покарам спрях я пред 1 блок и като се качвах пак гледам от някъде го беше изхвърлил защото беше мокро отдолу
Перката върти климатика работи сега ще долея антифриз на студен двигател и ще видя за какво иде реч
От къде може да е проблема ?
Също забелязвам че бавно загрява спрямо личната ми (форда е служебен) докато се кача на личната и стига 90 градуса а форда го карам поне 15-20 минути докато стрелката отлепи от 60 градуса
Личната е бензин ако има значение.
Започна да загрява стига до 120 градуса и след 30-40 секунди започва да пада и пак стига до 90 градуса
Доливах антифриз обаче двигателя беше някъде 70-80 градуса и качих се да покарам спрях я пред 1 блок и като се качвах пак гледам от някъде го беше изхвърлил защото беше мокро отдолу
Перката върти климатика работи сега ще долея антифриз на студен двигател и ще видя за какво иде реч
От къде може да е проблема ?
Също забелязвам че бавно загрява спрямо личната ми (форда е служебен) докато се кача на личната и стига 90 градуса а форда го карам поне 15-20 минути докато стрелката отлепи от 60 градуса
Личната е бензин ако има значение.
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2011, 22:19
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Status: Извън линия
Re: Форда загрява
Радиатора е пукнат видях че изтича антифриза колко е нов радиатор или къде в Бургас мога да отида и да ми го направят кадърно ? без да си оставят ръцете