Проблем със стоповете
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2011, 22:19
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Status: Извън линия
Проблем със стоповете
Абе от снощи не ми работят всички стопове предполагам е стоп машинката аз мисля че е до педала на спирачката ама не съм сигурен там ли се намира трудно ли се сменя ?
Колата е форд фиеста 2007 cdi
Колата е форд фиеста 2007 cdi
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2011, 22:19
- Модел на автомобила: ford fiesta
Re: Проблем със стоповете
Как се сваля тази стоп машинка ?! че направо полудявам
-
- потребител
- Регистриран: 03 фев 2009, 21:47
- Модел на автомобила: Ford fiesta mk3 1.4 avtomatik 90g.
Колега дай двата кабела на късо зада се увериш че е проблема в машинката да не се окаже бушон или крушките са ти изгорели.
Най-добрият "ФОРД" е продаденият.
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Стоп-машинката е на педала. За да дадеш на късо, сигурно ще трябва да откачиш буксата.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
-
- потребител
- Регистриран: 06 яну 2010, 13:06
- Модел на автомобила: Ford Escord 1.6 16v
и при мен беше станало не ми светеха стоповете като натисках педала но след 30-40 минути ровичкане се оказа от стоп машинката самата машинка е направена един вид с резба би трябвало като я завъртиш наляво или на дясно (моят форд е 94 и се разви на ляво) да се развие после като я извадиш ще я сложиш пак само че да се доближи максимално към педала при мен беше проблема в нея един "майстор" ми каза че трябва нова и добре че не го послушах само за 30 минути ровене и псуване стана би трябвало и при теб да е горе долу същото (стоп машинката е над педала нз за твоята фиеста как се развива ама предполагам по съшия начин ) успех
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
На по-старите ескорти (Мк3 и Мк4) не се върти, за да се свали, защото се прецаква резбата. Въртят се само гайките. Много е вероятно и на други модели да е същото. Това по отношение коментара по-горе за форда от 94г.
И още - стоп-машинката има оптимално положение, което надали е възможно най-забито в педала, защото идеята е при най-малък натиск да светнат стоповете. Т.е. положение, при което например палецът на машинката влиза 1-2 мм навътре, а не да се набута целия в машинката!
И още - стоп-машинката има оптимално положение, което надали е възможно най-забито в педала, защото идеята е при най-малък натиск да светнат стоповете. Т.е. положение, при което например палецът на машинката влиза 1-2 мм навътре, а не да се набута целия в машинката!
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!