За климатика!

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
dydo
потребител
потребител
Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
Модел на автомобила: Най-различни!
Status: Извън линия

За климатика!

Мнение от dydo » 27 яну 2009, 15:26

Преди време в една тема бях попитал каква е цената на радиотара за климатика за Мондео 94 г., тъй като ми бяха казали, че е спукан на доста места и ще трябва нов. След няколко справки установих, че мога да го наремя за около 250 лв. Да, но преди няколко дни ходих на майстор да прави там един оглед на предницата и като се завря в канала ми каза, че не бил само радиатора, а нямало също така някакъв ремък и ми бил заминал и компресора. Като заключение ми каза, че не си заслужавало да го правя, защото можело да се видя в приключение.
Колко ще ми излезе цялата разправия и въобще заслужава ли си да го правя, след като колата съм я взел за 2000 лв.

raoccars
потребител
потребител
Регистриран: 13 фев 2008, 13:12
Модел на автомобила: FIESTA 1.8d with klima/i tri izhoda

Re: За климатика!

Мнение от raoccars » 28 яну 2009, 10:47

Колега *00110*
Ако не си ти самия добър мастор,да си ги откриеш тия нещица в някоя морга и сам да си ги напаснеш,най добрия вариант за теб е да продадеш това фордче както си е и да сложиш 10хА*леко отгоре и да си вземеш същия но с работеща клима _friends_
Успех

bai_Petko
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2007, 16:14
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 1996, комби автомат
Контакти:

Мнение от bai_Petko » 28 яну 2009, 22:24

Колега, радиатор се намира и за далеч по-малка сума от цитираната от теб. http://www.emk-33.com/shop/product_info ... s_id=13349
У нас обаче КАТ служи за да те преебе, а не за да оправи движението.
М. Карбовски

Потребителски аватар
dydo
потребител
потребител

Мнение от dydo » 29 яну 2009, 10:02

raoccars написа:Колега *00110*
Ако не си ти самия добър мастор,да си ги откриеш тия нещица в някоя морга и сам да си ги напаснеш,най добрия вариант за теб е да продадеш това фордче както си е и да сложиш 10хА*леко отгоре и да си вземеш същия но с работеща клима _friends_
Успех
Абе да ти кажа Мондюто ми си има леки болежки, които по-скоро са козметични - развалени механизми на предни стъкла, водна помпа за смяна и едно цилиндърче за спирачките на едната задна гума. Като цяло колицата си е запазена, на мотор е доста добра, интериора не е мръднал, две години ще станат а проблеми не съм имал..............абе въобще не ми се продава, защото не се знае на какво ще попадна.

Какво имаш предвид под 10ХА* отгоре. Кокло ще да е тази сумица-1000 лв. ли?
bai_Petko написа:Колега, радиатор се намира и за далеч по-малка сума от цитираната от теб. http://www.emk-33.com/shop/product_info ... s_id=13349
Благодарско за инфото :D

raoccars
потребител
потребител

Мнение от raoccars » 29 яну 2009, 13:33

Да, :D една хилядарка отгоре и свикваш с нещо такова например http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi" onclick="window.open(this.href);return false;
На 2.3 предполагам ще ти я даде тази конкретно ;): :drink:

Потребителски аватар
dydo
потребител
потребител

Мнение от dydo » 29 яну 2009, 17:15

raoccars написа:Да, :D една хилядарка отгоре и свикваш с нещо такова например http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
На 2.3 предполагам ще ти я даде тази конкретно ;): :drink:
С този линк ми се отваря само заглавната страница на мобилето, а не на конкретния автомобил, който си имал предвид. И аз много пъти съм пращал така линкове от мобилето на този или онзи, ама му отваря направо заглавната страница.

За каква кола говориш?

raoccars
потребител
потребител

Мнение от raoccars » 30 яну 2009, 08:31

Извинявай :)
Влез с търсачка в мобиле -форд мондео -от год95 до год 95 -от цена 2650 до цена 2650,и ще ти цъфне точно този мондю _friends_

Потребителски аватар
dydo
потребител
потребител

Мнение от dydo » 30 яну 2009, 08:53

Колицата си е хубава, спор няма...............но моята повече си ми харесва :D Няма смисъл да продавам настоящото си Мондео и да купя абсолютно същото, което е седан /моето е хечбек/ и дизел, и то само заради работещ климатик. Първо защото смятам, че това което карам в момента съм го уцелил, а също така съм привърженик единствено на бензиновите коли. По моята почти няма какво да се прави, с изключение на тези неща, които написах. Няма значение, че тук в София по тези задръствания дето карам в пиковите часове сутрин и вечер, понякога разхода отива и към 15 л./100 км.
Ако ще сменям този Форд с друг Форд, то ще е задължително Мондео и най-малкото второто поколение 8)
Иначе благодарско за инфото, колицата определено си заслужава, ако за някого е без значение вида на горивото.

Ей го и моето:
Прикачени файлове
Mondeo.jpg.jpg

raoccars
потребител
потребител

Мнение от raoccars » 30 яну 2009, 10:43

Ехеее ,ако знаех че твоята е такава красавица,изобщо нямаше да ти давам тази идея
Радиатор ще намериш лесно но за компресора трябва да се поразтърсиш повечко :)
Успех

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”