За климатика!
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
За климатика!
Преди време в една тема бях попитал каква е цената на радиотара за климатика за Мондео 94 г., тъй като ми бяха казали, че е спукан на доста места и ще трябва нов. След няколко справки установих, че мога да го наремя за около 250 лв. Да, но преди няколко дни ходих на майстор да прави там един оглед на предницата и като се завря в канала ми каза, че не бил само радиатора, а нямало също така някакъв ремък и ми бил заминал и компресора. Като заключение ми каза, че не си заслужавало да го правя, защото можело да се видя в приключение.
Колко ще ми излезе цялата разправия и въобще заслужава ли си да го правя, след като колата съм я взел за 2000 лв.
Колко ще ми излезе цялата разправия и въобще заслужава ли си да го правя, след като колата съм я взел за 2000 лв.
-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2008, 13:12
- Модел на автомобила: FIESTA 1.8d with klima/i tri izhoda
Re: За климатика!
Колега
Ако не си ти самия добър мастор,да си ги откриеш тия нещица в някоя морга и сам да си ги напаснеш,най добрия вариант за теб е да продадеш това фордче както си е и да сложиш 10хА*леко отгоре и да си вземеш същия но с работеща клима
Успех

Ако не си ти самия добър мастор,да си ги откриеш тия нещица в някоя морга и сам да си ги напаснеш,най добрия вариант за теб е да продадеш това фордче както си е и да сложиш 10хА*леко отгоре и да си вземеш същия но с работеща клима

Успех
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2007, 16:14
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 1996, комби автомат
- Контакти:
Колега, радиатор се намира и за далеч по-малка сума от цитираната от теб. http://www.emk-33.com/shop/product_info ... s_id=13349
У нас обаче КАТ служи за да те преебе, а не за да оправи движението.
М. Карбовски
М. Карбовски
- dydo
- потребител
Абе да ти кажа Мондюто ми си има леки болежки, които по-скоро са козметични - развалени механизми на предни стъкла, водна помпа за смяна и едно цилиндърче за спирачките на едната задна гума. Като цяло колицата си е запазена, на мотор е доста добра, интериора не е мръднал, две години ще станат а проблеми не съм имал..............абе въобще не ми се продава, защото не се знае на какво ще попадна.raoccars написа:Колега![]()
Ако не си ти самия добър мастор,да си ги откриеш тия нещица в някоя морга и сам да си ги напаснеш,най добрия вариант за теб е да продадеш това фордче както си е и да сложиш 10хА*леко отгоре и да си вземеш същия но с работеща клима![]()
Успех
Какво имаш предвид под 10ХА* отгоре. Кокло ще да е тази сумица-1000 лв. ли?
Благодарско за инфотоbai_Petko написа:Колега, радиатор се намира и за далеч по-малка сума от цитираната от теб. http://www.emk-33.com/shop/product_info ... s_id=13349

-
- потребител
Да,
една хилядарка отгоре и свикваш с нещо такова например http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi" onclick="window.open(this.href);return false;
На 2.3 предполагам ще ти я даде тази конкретно

На 2.3 предполагам ще ти я даде тази конкретно

- dydo
- потребител
С този линк ми се отваря само заглавната страница на мобилето, а не на конкретния автомобил, който си имал предвид. И аз много пъти съм пращал така линкове от мобилето на този или онзи, ама му отваря направо заглавната страница.raoccars написа:Да,една хилядарка отгоре и свикваш с нещо такова например http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
На 2.3 предполагам ще ти я даде тази конкретно![]()
За каква кола говориш?
-
- потребител
Извинявай
Влез с търсачка в мобиле -форд мондео -от год95 до год 95 -от цена 2650 до цена 2650,и ще ти цъфне точно този мондю

Влез с търсачка в мобиле -форд мондео -от год95 до год 95 -от цена 2650 до цена 2650,и ще ти цъфне точно този мондю

- dydo
- потребител
Колицата си е хубава, спор няма...............но моята повече си ми харесва
Няма смисъл да продавам настоящото си Мондео и да купя абсолютно същото, което е седан /моето е хечбек/ и дизел, и то само заради работещ климатик. Първо защото смятам, че това което карам в момента съм го уцелил, а също така съм привърженик единствено на бензиновите коли. По моята почти няма какво да се прави, с изключение на тези неща, които написах. Няма значение, че тук в София по тези задръствания дето карам в пиковите часове сутрин и вечер, понякога разхода отива и към 15 л./100 км.
Ако ще сменям този Форд с друг Форд, то ще е задължително Мондео и най-малкото второто поколение
Иначе благодарско за инфото, колицата определено си заслужава, ако за някого е без значение вида на горивото.
Ей го и моето:

Ако ще сменям този Форд с друг Форд, то ще е задължително Мондео и най-малкото второто поколение

Иначе благодарско за инфото, колицата определено си заслужава, ако за някого е без значение вида на горивото.
Ей го и моето:
-
- потребител
Ехеее ,ако знаех че твоята е такава красавица,изобщо нямаше да ти давам тази идея
Радиатор ще намериш лесно но за компресора трябва да се поразтърсиш повечко
Успех
Радиатор ще намериш лесно но за компресора трябва да се поразтърсиш повечко

Успех