Климатик Фиеста 2006 г.
-
- потребител
- Регистриран: 03 апр 2008, 21:50
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCI
- Status: Извън линия
Климатик Фиеста 2006 г.
Здравейте,
преди няколко дни се опитах да включа климатика, но не се получи нищо. Оборотите се вдигнаха, включи се перката, но вътре не духаше студено... Възможно ли е да има някакви датчици за външна температура или нещо подобно... или просто съм си за сервиз.
Благодаря предврително!
преди няколко дни се опитах да включа климатика, но не се получи нищо. Оборотите се вдигнаха, включи се перката, но вътре не духаше студено... Възможно ли е да има някакви датчици за външна температура или нещо подобно... или просто съм си за сервиз.
Благодаря предврително!
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Re: Климатик Фиеста 2006 г.
Ами има датчици, но те спират работата на климата при 13-14 градуса външна темп. Ако беше като днес 20, не би трябвало да не сработва. Но и перката щом е тръгнала.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- libra
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2007, 23:40
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 Zetec Ghia
Миналата година бях пуснал студеното заедно с топлото и реших, че климатика е заминал, докато разбера причината се бях сдухал...millenium написа:Здравейте,
Благодаря предврително!
Да не би и ти да си направил този номер

- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Климатика не работи, когато външната температура е под 4 градуса.Ако е по-висока би трябвало да работи.Ако не си го включвал дълго време(трябва да работи поне един път в месеца),може и да е останал без фреон,но тези неща ги пише в ръководството за експлоатация и сигурно си ги проверил.
-
- потребител
- Регистриран: 03 апр 2008, 21:50
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCI
климатика не е пускан може би 2-3 седмици. До тогава никакъв проблем... надявам се да е от ниско ниво на фреон...в сервиза ще кажат. 

Последно избутана от millenium на 23 ное 2008, 22:39.