чистачки
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
чистачки
сиерата направо ме влудява като вали,ябълката на щангата за чистачките само се вади.като за начало я оплътних с изолирбан издуржа 5 дена и айде,един колега вика че е сложил станиол от цигари,ама не издържа и то.после пробвах с лекскопласт издържа но като се намокри много пак се къса.и сега се чудя дали да се мъча да пробвам да пробия ябълката и да я свържа с болт някакси.ако сте имали подобен проблем споделете ако може и знаете някоя друга хитрост та да не правя и аз щуротии.ама все пак да слизаш на всеки 5 минути в големите дъждове да свързваш чистачки не е никак приятно и мисля че ще се съгласите с мен.приемам всякакви съвети
мерси предварително
мерси предварително
-
- потребител
- Регистриран: 22 окт 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Без форд
- Контакти:
за колегата
ако ще ти помогне, чети
ескортчето има амортисорче на горивната помпааа (и тМ С ЯБЪЛКА е свръзката) и направих следното - взех си една по-дълга свинска(миша) опашка осуках веднъж аморт. и веднъж планката под ябълката..и вече пове4е от година никви ядове
П.С.
гледаи да остави6 достатъчно място за развиване на рамената на чистачките,чеее ..

ескортчето има амортисорче на горивната помпааа (и тМ С ЯБЪЛКА е свръзката) и направих следното - взех си една по-дълга свинска(миша) опашка осуках веднъж аморт. и веднъж планката под ябълката..и вече пове4е от година никви ядове

П.С.
гледаи да остави6 достатъчно място за развиване на рамената на чистачките,чеее ..

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... ht=#103889" onclick="window.open(this.href);return false;